Två tonåringar knivhöggs på Vallby


VÅLDSVÅGEN. Flera polispatruller larmades vid 19-tiden under tisdagen till ett grovt våldsbrott på Vallby i Västerås där två personer blivit knivhuggna. Även ambulanser larmades till platsen. – Vi har en händelse och det är en stor polisinsats. Det rör sig om ett grovt våldsbrott, säger Magnus Jansson Klarin, presstalesperson RLC Mitt.


Enligt uppgifter från ögonvittnen, som ska ha sett händelserna i Vallby centrum, rör det sig om ett knivdåd där två unga personer blivit knivhuggna. – Jag kan bekräfta att två personer är knivhuggna och de är förda till sjukhus för vård. Deras skadeläge är oklart. Ingen person ska vara frihetsberövad i nuläget, säger Magnus Jansson Klarin.

Vid 21-tiden hade polisen mer uppgifter. De två knivhuggna är i mellersta tonåren. Vittnen på plats uppger att det var 3–4 gärningspersoner som försvann på två mopeder. Polisen spärrade av platsen och har inlett en förundersökning.
Polisen vill gärna ha in iakttagelser och tips på 11414, eller vid brådskande ärende 112. – Har man den minsta misstanke och kanske har sett något så kontakta oss så kan vi bedöma om tipset är intressant, säger Magnus Jansson Klarin, presstalesperson RLC Mitt.


Under tisdagskvällen kom följande skaderapport:

 • Tonåring 1. Skada: Svårt skadad, stabilt. Status: Oklart, under utredning.
 • Tonåring 2. Skada: Lindrigt skadad. Status: Hem efter behandling.

Polisen

Om det mångkulturella paradiset Vallby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Två tonåringar knivhöggs på Vallby

 • ponnsan62

  Vi måste beväpna oss själva nu…inget annat hjälper.

  Gilla

 • Lisa.

  Vad skall vi med fler poliser om de inte får göra sitt jobb, skall de rida käpphäst och bjuda på halal korv?

  Gilla

 • Nulle.

  Varför sköts dom inte på platsen?

  Gilla

 • Tony

  Och Löfven skryter om att dom rekryterat 5000 nya poliser?
  Det är piss i Östersjön mot vad som kommer att behövas.
  Han borde redovisa hur många brottslingar han importerar varje år med?

  Gilla

  • Jörgen filipsson

   man kan ju undra varför man inte anställer Tullare och ger dom polismans befogenhet läste man vill Utbilda väktare som skall få polisbefogenhet för enklare brott Anställ tullare och ge dom Full polisbefogenhet Anställ massor av dom Så vi kan få stopp på utländska ligor som åker och plundara arbetsplatser bondgårdar båtfirmor båtklubbbar mm mm Vi har ju dukat smörgåbord för yrkekriminella om dom mot förmodan åker fast blir det ju inget straff. Dom skall sitta i sina hemländer inte ta upp plats i våra fängelser Finns så mycket som denna Regering förstört att jag häpnar att folk röstar på dom SD är ju totalt oskyldig till detta haveri och har lösningen kom i håg det om månader

   Gilla

 • Egert

  Hemskt, vem som helst kan mörda vem som helst, vart är vi på väg? Har ni kniv på er? Jag ska börja bära en från och med nu. Det behövs då svenskar blir hotfullare för varje år.

  Gilla

 • folksam2010

  Enligt BRÅ har ju Brottsligheten minskat bland yngre? Men dessa var nog dom som inte svarade i rapporten

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: