Stäng

Häktade Yasin får skadestånd på drygt 100.000 kronor

BROTTSLIGHET. Den tidigare dömda fängelsekunden och nu brottsmisstänkta och häktade rapparen Yasin som fick pris i kategorin ”Årets artist” på P3 Guld-galan och också pris för årets hiphop, hyllas nu av myndigheterna med ett skadestånd på över 100.000 kronor i skadestånd, det har Justitiekanslern beslutat.

Rapparen var häktad i nästan tre månader misstänkt för inblandning i ett mord i Rinkeby på nyårsafton 2019. Förundersökningen mot den omskrivne artisen avslutades utan åtal och därför tilldelas Yasin Mahamoud ersättning för sitt lidande.

När rapparen tilldelas beslutet så sitter han åter i häkte. Den här gången misstänkt för delaktighet i planerna på att kidnappa en annan känd rappare tillsammans med medlemmar i Vårbynätverket.

Om Yasin på bloggen…

-Pettersson hoppas att kronofogden lägger beslag på pengarna fortare än kvickt…

Just nu sitter Yasin häktad och väntar på dom för sitt senaste ”tilltag”. Vi får hoppas på ett skapligt straff…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 reaktioner på “Häktade Yasin får skadestånd på drygt 100.000 kronor

 1. Det är ett hån gentemot dessa 54 % som inte fick något skadestånd av ersättningsnämnden för den psykiska och fysiska misshandel de utsattes för på barnhem och fosterhem.

 2. De är generösa med guldregnet över berikarna.
  Denna gången var det inte till zigenarna.

 3. Häktas man på oskäliga grunder bör man givetvis kompenseras rimligt, detta verkar dock löjligt… tjänar han såpass? Hur mycket skadestånd får Karl Hedin?

  1. Appropå Yasin: det är en skandal att en kriminell s.k. artist kan bli belönad med olika kulturpriser. Det säger också något om den kulturella Sverige (eller dem som utdelar dessa priser). Lika förvånande är att ett seriöst bolag som Klarna vurmar för Yasin och utnämner honom, visserligen bara för en dag, för Vd för denna firma.
   Sziemantowski skall skämmas.

   1. Rättelse: Klarna samarbetar med ASAP Rocky och inte med Yasin – men sk…t samma, kriminell som kriminell !!!!

 4. Korpskaft i ren Hickory och bra sving löser problemet = billigt för Löv-hålen.
  Många skulle prova på det för en ny upplevelse?
  Önsketänk(ironi kan finnas i texten)

 5. Väntar bara på tumme ner! Var är ni? Söderfjantar och batiktanter! Kom upp ur jordhålan nu.

 6. Det är lönsamt att va kriminell i Sverige ! Så mycket hade han inte tjänat på sin konstiga musik, som för övrigt inte kan betraktas som musik, så kallad
  Negerrabbel?

 7. Om jag fick bestämma så skulle han inte ha ett enda öre, istället skulle han få betala för den tid har erhållit gratis mat o husrum och att han omedelbart skickas tillbaka till Afrika för fängsligt förvar där fanskapet kan sotta och rapa bäst han vill på vatten och bröd!
  Men hade jag fått bestämma så hade detta problem aldrig uppstått, för då hade negern aldrig fått sätta sin fot i Sverige!

 8. Pengar som borde villkoras: Utbetalas bara om han försvinner från Sverige och aldrig återkommer.

 9. Nu går skam på torra land ! Gossen kan nu skratta sig fördärvad åt det Svenska rättsväsendet tillsammans med sina lekkamrater.Nu blir det festa av ! Att man dessutom fått ett pris för sina gutturala läten är ju inte klokt…..

 10. Skada att inte sådana gåvor utdelades i vår ungdom !
  Vi äldre fick då börja jobba och se till att från 1958,även tvångsspara i ATP.
  Pengar som intjänades med 48 timmars arbetsvecka,hade då betytt mycket för en nyskapad familj. Pengar som idag inte ens är värda,pappret de är tryckta på….
  Så enormt har alltså landet gått under,över endast en ”mansålder” !

 11. Skadeståndet går inte att driva in har jag för mig .
  tyvärr
  så vi kan åter se rättvisan skippas till förbrytares fördel.
  Rätta mig om jag har fel.

 12. KOPIERAT från ledarsidorna.se

  Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

  ”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.

  Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.

  Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

  Ord och inga visor. Idag börjar en ny vecka för statsminister Löfven. Vi kan fundera på hur långt han kommer att låta utvecklingen gå i dessa områden innan den libanesiske ministerns råd är det enda som finns kvar i verktygslådan.

 13. Ebbas far fick först 50,000 i skadestånd öerklagade och fick 40,000 till Denna får 100,000 nått är ju fel i samhället

 14. Tyvärr Pettersson, det är så jävl* tokigt i Sverige, att kronkalle får inte utmäta skadestånd.

 15. Steffe lille! Är det sånt här som skall göra det lönsamt lite senare?

  När ska ni tokstollar vakna och inse vilka felbeslut ni tagit och fortfarande gör?

  Hur kan du för ett endaste ögonblick tro att den nuvarande regeringen och MP ska få ytterligare ett förtroende?

  Om det vore en endaste cell i din sosse hjärna som kunde inse att vill du minimera S till de andra småpartiernas storlek så ska du gå till val som partiledare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: