Israel kommer att förstöras


”Vi återvänder till vårt land Palestina från [Jordan] till [Medelhavet] … Israel kommer att förstöras” – Hamas-talesmanens unga dotter. Dotter Lama Al-Buzum: ”Om vi ​​dör kommer vi att dö som martyrer för Jerusalem och Al-Aqsa. Och om vi lever, kommer vi att leva i värdighet och härlighet … Vi återvänder till Palestina … Vi återvänder till Ashkelon, Haifa, Jaffa, Safed och Beit Shean (dvs. alla israeliska städer).

Sjuklig barnindoktrinering i Palestian!


18 responses to “Israel kommer att förstöras

 • Peter de Mander

  Sjukt… Detta är vad vår regering stödjer med miljoner varje år… så sjukt…

  Gilla

 • Rädd

  Småflickor är lätt att manipulera.

  Gilla

 • den fete

  ja som ja sa när dom hade changsen varför föjde man inte upp med brand bomer i gasa.. ? om man gort det skulle man med buldosers kunna pressa utt hela gasaremsan i Medelhavet då hade man löst den biten…
  om man vill bli av med dessa jihadister skall man ta ett fåtal i taget och det viktigaste är inte dessa enstaka terrorister utan det är ledningen altså mullorna det är dom som är målet.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Just nu jobbar Hamas industrisektion för fullt med att bygga 1000-tals raketer inför nästa bombningar mot Israel. Finansiering bl a Sverige. Inte ett skit avser de göra för att ge hemlösa nya bostäder etc eller bygga upp sjukhus , skolor etc. Nya lokaler för und.tjänsten krävs liksom för stridsledningscentraler och DÅ finns det pengar. Sedan gäller det att hitta anti-hamas-anhängare, kristna etc, som kan placeras i husen med krigsinstallationerna, så att Israel kan anklagas för att döda civila så småningom. Islam är ingen religion (längre) utan har sedan ca 1912 omvandlats till en nazistisk frontorganisation.

  Gilla

 • oerdoeg

  Hon kunde i något skede slå en signal till helvetet och tala med arabvärldens store fältherrefuhrer Abdel Gammal-Nasse, som i juni 1967 planerade att kasta judarna i havet. Han skulle säkert ha många värdefulla råd.

  Här är lite lustiga bilder som arabernas lögnpress använde för att gjuta kampanda i sina tappra krigare.

  http://www.sixdaywar.co.uk/arab-cartoons.htm

  Gilla

 • Stenbock

  Lösningen kan komma fortare än någon anar. Läste att Iran inom en vecka kan ha sin första Atombomb,färdig att använda. Om Stenbock inte tar fel, kommer detta i tid att förhindras av Israel !

  Gilla

 • Niklas R

  Sagt det förr, säger det igen.
  Skulle vara mycket bättre för freden i regionen om Israel gjorde processen kort med ockupanterna i Gaza, Judéen, Samarien och Östra Jerusalem.
  Det skulle bli gnäll tjafs i två, tre veckor. Därefter skulle alla glömt det och livet går vidare med nästa uppdatering av Facebook.

  Gilla

 • Olof.p

  Så talar Löfvens kompis om våra skattepengar som sponsrar kriget mot Israel.

  Gilla

 • nittonsextifem

  Som Golda Meir sa Det blir inte fred förrän araberna älskar sina barn mer än de hatar oss.

  Googla Palestinska barnprogram – skrämmande.

  Gilla

  • pllay

   Som jag skrev nedan och som också Golda Meir säger: Det blir inte fred.
   Koranen är för muslimer överordnad allt, även de egna barnen, och koranen säger att allt land som en gång varit muslimskt är för alltid muslimskt och att det är varje muslims plikt i livet att återerövra denna mark.
   Jag håller inte med muslimerna men alla måste inse fakta: Islam kan inte samexistera fredligt med några andra religioner, Islam söker aktivt konflikt, Koranen är en evig order till erövring.

   Gilla

  • ruben

   Golda Meir hade nog bra koll förmodligen. Jag håller med eftersom jag hörde att Hamas placerade raketramperna i närheten av skolor. Ser inte media, ledare och FN-organisationer hur det är ställt eller kanske jag inte förstår att tolka allt fagert tal och dolda lojaliteter.

   Gilla

 • Focke Wulf

  Hon är nog kompis med Greta!

  Gilla

 • Mike E

  De palestinska araberna lever in en hatisk dödskult och använder t.o.m. barn för sina ändamål. Att Europeiska politiker stödjer dessa araber är vidrigt.

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  Israel är överlägset dessa terrorister. Om inte USA hade hållit tillbaka Israel hade Hamas och Hizbola varit ett minne blott.

  Gilla

 • pllay

  Fred är inte möjligt i Mellanöstern.
  2 religioner står mot varandra, bägge anser sig ha stöd i sina respektive religion och Gud på sin sida i kampen om ett och samma landområde.
  1 av folken kommer att fördrivas av det andra, troligen blir det Islam som fördriver Judarna då Islam är en i grunden krigiskt erövrande religion.
  Islam har också 100falt fler utövare, alla av sin religion tvingade utrota Judarna och kristna.

  Gilla

  • Bertil

   I grunden är det inte religioner (om man inte anser satanism vara en religion). Det är sataniska dödskulter, båda utvecklade av de båda folkens / rasernas inneboende egenskaper. För att hitta den sanna religionen så är det bara att söka efter info vem det är som visar sig för alla som blir frälsta. Alla som blivit frälsta vittnar om Jesus och kärlek som genomströmmar en vid mötet. Att jag blev frälst i Jesus Kristus och fått ett möte med Honom ser jag som en bekräftelse efter att ha genomskådat världen och alla lögner och vilka det är som ljugit om allt och bedragit mänskligheten. Att bli frälst i Jesus Kristus som är allas vår levande gud och som alla som inte erkänner eller mottager sanningen förkastar är att förstå världen och inse hur lurade de flesta är av dessa Satanister, inkluderat felprogrammerade och hjärntvättade stackare runt omkring oss som för vidare lögnerna t.ex. via bloggar.

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Israel visa dessa terrorister vad som gäller, det är nu snart läge att sluta vara vänliga och dum-fredliga, ni har blivit angripna för all möjlig helvete…ge nu igen * 10 .

  Ge även igen på de länder/personer/politiker som bidrar till erat lidande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: