Charlie Weimers (SD) ta DNA och fingeravtryck vid gränsen

ILLEGAL INVANDRING. Charlie Weimers, EU-parlamentariker för SD, Migrationskommissionär Ylva Johansson (S) och EU-parlamentet måste lägga prestigen åt sidan och införa screening med DNA och fingeravtryck vid EU:s yttre gräns.

”Jag vill därför påminna er alla om att vi har ett ansvar för våra medborgares säkerhet. Som min kollega Peter Kofod (Dansk Folkeparti) nämnde utfördes terrordådet i Nice av en papperslös individ – illegal migrant på ren svenska – som kort dessförinnan anlänt till Lampedusa. Därför bör vi lägga undan prestigen och rösta igenom screening och nya Eurodac så att fler får lämna fingeravtryck och gärna DNA. Då kan vi reglera och minska den illegala migrationen.”

Charlie Weimers

-Pettersson säger att det är otroligt att Ylva Johansson (S) är bland de högsta politikerna i EU. Hon har garanterat inte hamnat där på grund av sina meriter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 thoughts on “Charlie Weimers (SD) ta DNA och fingeravtryck vid gränsen

 1. Ska tas varje gång ett bidrag av sort som sker i Sverige, och endast Sverige, och manuellt framför en anställd i myndighet.
  Person ska infinnas en gång i veckan för att inte kunna åka mellan sitt hemland och Sverige för bidraget.
  Kunna stoppas på gatan för ID-kontroll, finns det inte, in direkt i kurran och utvisning.

  Mer förslag?

 2. Han har rätt. Man kan ju undra om det verkligen är ett problem med att göra seriösa identifieringar vid de yttre gränserna. Det är hela EU:s säkerhet, flera hundra miljoner människor Charlie Weimers talar om. Så problemet är väl om man inte gör dessa kontroller.

 3. Jag erkänner att jag var mycket tveksam till Charlie Weimers och Jessica Stegrud som EU-parlamentariker för SD. Jag visste inte vilka ni var. Men nu kan jag se, att ni är bäst. Ni jobbar för Sverige.

  Övriga från andra partier har sjunkit in i dunkel. Finns de? Vad säger de för Sverige? Är de nöjda med den extrema lönen plus förmåner och vill inte störa kompisar från ledande länder?

  • Våra Svenska representanter för SD är definitivt föredömen på många sätt… (jag undviker vissa personers ”bröstkladd” i detta inlägg.) de verkar i allafall arbeta inifrån för (emot) att EU TAR SIG I KRAGEN!!! Swexit.nu

 4. En säker yttre gräns är en förutsättning för ett säkert och öppet Europa. Klara man inte av att säkra den yttre gränsen måste man säkra den inre gränserna och det vill inte politb…, f’låt kommissionen. Det skulle vara ett sträck i räkningen för det Europas förenta stater man så suckar efter.

 5. De var tvungna att dumpa henne någonstans , och vad är lämpligare än den mentala soptipp som vissa av våra politiker huserar på .
  Det finns ett tänkande gäng också inom EU kretsen , men där är hon inte välkommen .
  Och lille Steffe är ordentligt rädd för den här träskpaddan .

 6. Håller med..bäst vore att inte ta in någon muslim
  Ponnsa i Gryt.vill inte hs sånt skräp här

Kommentera