Charlie Weimers (SD) ta DNA och fingeravtryck vid gränsen


ILLEGAL INVANDRING. Charlie Weimers, EU-parlamentariker för SD, Migrationskommissionär Ylva Johansson (S) och EU-parlamentet måste lägga prestigen åt sidan och införa screening med DNA och fingeravtryck vid EU:s yttre gräns.

”Jag vill därför påminna er alla om att vi har ett ansvar för våra medborgares säkerhet. Som min kollega Peter Kofod (Dansk Folkeparti) nämnde utfördes terrordådet i Nice av en papperslös individ – illegal migrant på ren svenska – som kort dessförinnan anlänt till Lampedusa. Därför bör vi lägga undan prestigen och rösta igenom screening och nya Eurodac så att fler får lämna fingeravtryck och gärna DNA. Då kan vi reglera och minska den illegala migrationen.”

Charlie Weimers

-Pettersson säger att det är otroligt att Ylva Johansson (S) är bland de högsta politikerna i EU. Hon har garanterat inte hamnat där på grund av sina meriter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE158000082578093341516812 responses to “Charlie Weimers (SD) ta DNA och fingeravtryck vid gränsen

 • Roger P

  Ska tas varje gång ett bidrag av sort som sker i Sverige, och endast Sverige, och manuellt framför en anställd i myndighet.
  Person ska infinnas en gång i veckan för att inte kunna åka mellan sitt hemland och Sverige för bidraget.
  Kunna stoppas på gatan för ID-kontroll, finns det inte, in direkt i kurran och utvisning.

  Mer förslag?

  Gilla

 • Lars.

  Men då kanske migranterna känner sig kränkta.

  Gilla

 • ruben

  Han har rätt. Man kan ju undra om det verkligen är ett problem med att göra seriösa identifieringar vid de yttre gränserna. Det är hela EU:s säkerhet, flera hundra miljoner människor Charlie Weimers talar om. Så problemet är väl om man inte gör dessa kontroller.

  Gillad av 2 personer

 • Bosse S

  Självklarheter för alla utom januarigänget och vänstern.

  Gillad av 3 personer

 • turrim

  Jag erkänner att jag var mycket tveksam till Charlie Weimers och Jessica Stegrud som EU-parlamentariker för SD. Jag visste inte vilka ni var. Men nu kan jag se, att ni är bäst. Ni jobbar för Sverige.

  Övriga från andra partier har sjunkit in i dunkel. Finns de? Vad säger de för Sverige? Är de nöjda med den extrema lönen plus förmåner och vill inte störa kompisar från ledande länder?

  Gillad av 2 personer

  • Peter de Mander

   Våra Svenska representanter för SD är definitivt föredömen på många sätt… (jag undviker vissa personers ”bröstkladd” i detta inlägg.) de verkar i allafall arbeta inifrån för (emot) att EU TAR SIG I KRAGEN!!! Swexit.nu

   Gilla

 • Argus

  En säker yttre gräns är en förutsättning för ett säkert och öppet Europa. Klara man inte av att säkra den yttre gränsen måste man säkra den inre gränserna och det vill inte politb…, f’låt kommissionen. Det skulle vara ett sträck i räkningen för det Europas förenta stater man så suckar efter.

  Gillad av 2 personer

 • Christer

  De var tvungna att dumpa henne någonstans , och vad är lämpligare än den mentala soptipp som vissa av våra politiker huserar på .
  Det finns ett tänkande gäng också inom EU kretsen , men där är hon inte välkommen .
  Och lille Steffe är ordentligt rädd för den här träskpaddan .

  Gilla

 • folksam2010

  säger det igen Vår Nya Migrationsminister i SD ledd regering

  Gilla

 • ponnsan62

  Håller med..bäst vore att inte ta in någon muslim
  Ponnsa i Gryt.vill inte hs sånt skräp här

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: