Massinvandringen fortsätter, trots påståenden om motsatsen

INVANDRING. Det är märkligt att våra ”seriösa” medier inte redovisar att vi fortfarande har en pågående massinvandring till landet trots att migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår motsatsen. När Johansson deltog i SVT Aktuellt 8/4 hävdade han trots rekordsiffror att invandringen ligger på miniminivåer. Morgan är noga med att alltid tala om asylsökande så formellt ljuger han inte men i praktiken borde näsan vara lika lång som Johansson är kort.

Steget Efter

I år har det hittills beviljats 32.498 permanenta uppehållstillstånd. Det motsvarar en årstakt på 77.000 invandrare, en takt som var otänkbar för en del år sedan. Mellan 2012 och och 2020 beviljades 1.072.000 permanenta uppehållstillstånd enligt Migrationsverket.

Tänk på att en stor del av arbetskraftsinvandringen har förtäckt asylinvandring, fusk och bedrägeri.

När Morgan Johansson (S) pratar om antal invandrare så nämner han bara antal asylsökande som bara utgör en liten del av alla, hittills i år är de asylsökande 13 procent av alla beviljade uppehållstillstånd.

Både antalet arbetskraftinvandrare och anhöriga är betydligt fler än de asylsökande. Dessutom är en stor del av arbetskraftsinvandringen förtäckt asylinvandring.

-Pettersson säger att det blir så när extremister styr landet. 1989 när den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen för att Sverige var fullt sökte 30.000 asyl.

Hade svenska folket velat ha Miljöpartiets politik hade MP fått betydligt mer än 4,41 procent i senaste valet.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Massinvandringen fortsätter, trots påståenden om motsatsen

 1. Rigmor. När jag var sex år gammal. Så hade vi en snäll svensk farbror på sågen Pelle hette han. Han var ungkarl o periodare. En söndag var han bakfull o skakig. Då kom dom finska svartspritförsäljarna.Pelle var på dom om han fick köpa en flaska på krita. Dom hånade honom skrattade åt honom. Gav honom en cigarett elda hål i din hand. Hånandet skrattandet fortsatte stackars Pelle stod där med cigaretten till slut så satte han den på ovansidan av handflatan skrek o sög på cigaretten dom finska svartspritförsäljarna skrattade o hetsade honom. Det blev ett infekterat fult sår. Han gav ju upp och blev utan brännvin. Som sexåring förstod jag vad en för stor invandring gör. Nu är det inte sprit utan knark o våldtäkter. Svenska tjejer som bjuds på knark får ha sex med ledaren sen med någon som har gjort något bra i gänget. Sen blir det gatan och jobba ihop sitt eget knark. Men det finns något som är viktigare än allas lika värde o feminism. Det är empati och förstå sina medsystrar. Tänk om det drabba dina döttrar. Men som sagt var jag är bara en rasist nazist.
  En rolig sak. Farsan sa åt mig nu ska vi gå ut o titta på en idiot. Vi gick ett par hus bort det var Boman han gick o paraderade med SS uniformen på sig och bössan på axeln. Kort o tjock gubbe. Med knähöga hög polerade skinnstövlar vilken syn. Han hade bara krökat till. Då gick det överstyr oc uniformen åkte på. Dom var tvungna att fly Finland för att inte bli ihjälslagna. Det var en jättesnäll gubbe när jag blev vuxen pratade jag ofta med honom. Han pratade aldrig politik utan motorcyklar o massa annat. Men nu hatar vi alla med fel åsikt. Men som sagt du hatar väl alla som inte har din åsikt. Pettersson skriver inte hat. Utan den enda som hatar är du Rigmor. Tänk på vad du ska säga till dina barn när dom får lämna ditt land för din dumhet. Jag är invandrare och kan aldrig bli svensk. Men jag är totalt försvenskad. Men får nog fly till Finland innan jag dör. Jag betackar mig för hatiska svar kom gärna med något konstruktivt.

 2. Pettersson du glömde att ANHÖRIGA till gruppen ASYL gömdes i gruppen ANKNYTNING.
  kolla närmare i migrationsstatistik

  • Jag har då aldrig någonsin läst något av Pettersson som har hetsat någon islamist att begå terrordåd, det klarar dessa så bra ändå.

 3. Sverige är hur, som helst inte långt ifrån utvecklingen i Mexiko. Där mördas politiker av kriminella klaner och karteller av de, som riskerar att missgynnas av dem. Senaste siffran dödade politiker i Mexiko, 89 st. Den okontrollerade invandringen måste upphöra, där kriminella och terrorister lättvindigt slinker igenom utan urskiljning. Sprängmedel och vapen tycks finnas tillräckligt av i samhällsfientliga händer. Jag tror inte myndigheterna förstått vad de ställt till med om det nu inte finns en dold agenda. SD tycks vara enda partiet, som sett den farliga utvecklingen, medan de flesta andra partierna försvarar den med näbbar och klor. Varför höjs skatterna trots att vi blir fler i Sverige, som kan bidra. Det är en av gåtorna regeringen vill dölja för allmänheten.

 4. En årstakt på 77.000, vad blir då det slutliga antalet? Det dubbla, det tredubbla eller ännu fler? Bara en stilla undran med tanke på att den som en gång har fått permanent uppehållstillstånd, också har rätt till familjeåterförening. Ett enda permanent uppehållstillstånd kan t.ex. visa sig förvandlas till 11, som i detta fall, berättat av socionomen Birgitta Sparf, vilken under 22 år varit verksam i Stockholms utanförskapsområden.Man tror knappt det är sant när man läser det, men hon skriver själv ordagrant följande, citat:

  ”ABSOLUT SANT! Jag hade ett uppdrag på socialtjänsten i en skärgårdskommun söder om Stockholm. Ett ”ensamkommande flyktingbarn” från Somalia fick återförenas med sin familj här i Sverige.

  Mor, far och åtta syskon kom från Somalia och damp ner i kommunen. Helt enligt rådande lagar och regler. Kommunen hyrde en villa för dem att bo i för 35 000 kr i månaden. Samtliga fick socialbidrag. Deras samlade bidrag från kommunen blev 78 000 kronor i månaden. Alltså netto. Från dag ett. Utan att någon arbetat en enda dag i Sverige. Vad motsvarar denna nettoinkomst brutto om de skulle ha arbetat här?”

  ”Bara ett litet exempel”:
  https://detgodasamhallet.com/2021/06/01/gastskribent-birgitta-sparf-bara-ett-litet-exempel/#more-44995

  • Kan man inte åstadkomma något konstruktivt regeringsarbete så kan man väl alltid fjanta sig, eller var det ett sätt för energiministern att visa på hur Svensken ska hålla värmen när strömmen stängs ner?

   För bedrövligt att importera stora mängder människor som inte kommer att tillföra annat än enorma kostnader för folket här,
   men men enda meningen är att tillföra nya röster till Sossarna!

 5. Vår ”elit” har bestämt sig. Sverige ska ha hög
  invandring. Punkt. Svennebanan protesterar
  inte.Arma land.

 6. Jag kollade med SCB ställde frågan hur många invandrare röstar på Sossarna fick ett mycket intressant resultat vid kontroll mätning 2020 av SCB 43,4 % detta betyder utan invandrare skulle S ha ca 12-13 % av väljarkåren. SNACKA OM VALBOSKAP……

  • I verkligheten är det nog många fler, med tanke på valresultaten i invandringstäta områden får sossarna uppemot 80% av rösterna.

  • Nisse!
   Nja så lågt tror jag inte men S hade blivit störst M därefter och så SD.
   Dock hade det räckt för de borgerliga att ta makten med hjälp av SD, men det vill ju de fega kräken ej, så någon skillnad hade inte gjorts.

   Du vet 43,4% men utav vad? 2 miljoner varav på sin höjd 50% röstade alltså runt 430000 röster.
   Utan invandrarröster hade S fått 1400386, M 1284698 och SD 1135627

  • I Riksdagsvalet måste du vara svensk medborgare för att rösta och då har en del kanske blivit vettiga.

   Hur kan SCB veta hur folk röstar?

  • För det första skulle man inte få lov att rösta på et parti
   här utan att va Svensk medborgare med kunskap om
   landet kunna språket hjälpligt. Det är för jävligt att man kan
   importera röster från andra länder, vilket är Sossarnas
   enda argument för att klänga sig kvar vid makten?
   Minst en mandatperiod i landet innan man får lov att rösta!

  • Moderaterna måste få en ny partiledare..
   Den nuvarande är ett skämt slickat estoniabildt o den andra öppna era hjärtan .
   Efter Bohman blev M ett nickedockparti slickat sossar o dom andra skitpartierna uppått.
   Ponnsan i Gryt
   AFS

   • Helt riktigt, Yngve Holmberg och Gösta Boman var riktiga partiledare, sen kom skräpet och förstörde partiet till det vämjeliga vänsterparti det är i dag.
    Synd, jag har alltid röstat på högerpartiet, men nu är man sviken!

 7. Även om både L och MP åker ur Riksdagen 2022 är risken uppenbar att vi får S. C och V som största grupp, med ännu värre resultat inom Sverige.

  Eftersom härskarinnan inom C endast som S bryr sig om makt, hur det går för Sverige är för dem likgiltigt.

  Jag hyser ingen stor förhoppning att väljarna skall nyktra till, det händer till slut men då är det försent och det ultimata slaget kommer att stå mellan mörkrets apostlar och de som vet vad fordras.

 8. Hattefnatt- såssar !!! För inte allt för länge sedan bröstade regimen upp sig med påståendet att invandringen var en förtjänst för samhället.
  Nu däremot, försöker samma klåpare knäppa sina belackare på näsan med att ge sken av handlingskraft och besparingar på lögnen om minskad invandring.
  Alltså, två motsatser som, var för sig, påstås ska gynna Sverige (men som vanligt mest såssarna).

 9. Vad stollarna i regeringen kallar importen av icke önskvärda skiter jag fullständigt i.
  Växer Sverige med minst 100 tusen per år så är det invandring, punkt slut.
  Varav 99,9 procent är mycket destruktiv för vårat land.

 10. Mannen från Sölvesborg är halmstrået att gripa efter i september 2022 som kan bli vår räddning.
  Funkar inte det så är allt förlorat när det gäller hoppet om ett normalt Sverige igen.

 11. Massinvandringen kommer att fortsätta. MP+S+C+V är garanten för detta.

  Pajasen ”Tuffe Uffe” kommer INTE att sätta ner foten. M behöver nytt ledarskap.

 12. Importen fortgår av bidragstagare Sverige blir mer som ett Land i Mellanöstern alltid krig och död o annat jävulskap……

 13. Sossarna gräver sin egen grav . Allt som vi sett i Sverige hitills är bara början . Men det räcker inte för blindstyrena . Tur att valet närmar sig . Fick lite hopp när senaste mätningen publicerades .

   • Läste i går att Trump kommer tillbaka i Augusti man har upptäckt omfattande röstfusk i valet

Kommentera