Illegal invandring orsakar katastrof vid Texas södra gräns

ILLEGAL INVANDRING. Den första juni utlyste Texas Guvernör Greg Abbott en katastrof deklaration längs Texas södra gräns som svar på den pågående humanitära kris tillströmning av olagliga immigranter från Central- och Sydamerika skapat.

Guvernören auktoriserar med katastrof deklarationen all användning av delstats och lokala resurser för att skydda markägare från inkräktare och det den skadegörelse dessa markägare utsätts för. Guvernören auktoriserade också Texas Department of Public Safety (Texas avdelning för publik säkerhet) att upprätthålla alla federala och statliga kriminella lagar om människohandel, smuggling, och olaglig gränsöverträdelse.

Guvernör Abbott har också gett en order till Texas Health and Human Service Commission att ta alla nödvändiga steg för att avbryta delstatens licenser till alla anläggningar som är under kontrakt med den federala regeringen att internera barn eller olagliga immigranter”.

Guvernör Abbotts pressrelease

Läs vidare på Caroline Calais Blogg…

-Pettersson säger att det är samma problem där som här. Politiker som Biden och Löfven lockar folk att ge sig iväg hemifrån med löften och halvlöften om ett bra liv i det nya landet…

Som de säger i Danmark, det finns en anledning till att migranterna inte stannar i Rumänien…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Illegal invandring orsakar katastrof vid Texas södra gräns

  1. En markägare i Texas har rätt att skjuta ihjäl personer som inkräktar på dennes mark. Så Texas är kanske inte riktigt rätt delstat att försöka ta sig igenom illegalt till USA.

Kommentera