Bombdåd i Malmö, två gripna


VÅLDSVÅGEN. En sprängladdning exploderade vid ett flerfamiljshus på Lindeborg i Malmö strax före klockan 00.30 natten till torsdagen. Fönsterrutor ska ha krossats och en av portarna i i huset fått skador i detonationen. Två personer har gripits av polis i närheten av flerfamiljshuset efter explosionen. Förra veckan inträffade en liknande detonation i samma fastighet och polisen utreder samband mellan de två händelserna.

– Vi får in en uppringare som observerar män som har fifflat med något denne uppfattar som en bomb. Vi skickar ditt patruller och kan gripa två män på cykel som är på väg från platsen, säger Andreas Hulting vid polisen.

Enligt polisen har ingen person skadats. Nationella bombskyddet är kallat till platsen.

Polisen

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Bombdåd i Malmö, två gripna

 • ruben

  Malmö kostar nog extremt stora resurser för Sverige. Ändå kräver kommunen 6 extra miljarder per år av skötsamma Svenska kommuner. Vem leder den utvecklingen i Sverige?

  Gilla

 • Brandy36

  Reinfeldt och Löfvens raketforkare praktiserar i Malmö.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: