Stäng

Afrikansk metod mot covid-19

INSÄNDARE. Till Per Olsson Fridh, Mp och på något konstigt sätt biståndsminister i den ”demokratiskt” tillsatta regeringen. I tre afrikanska länder, Tanzania, Burundi och Eritrea har regeringarna självmant valt att inte köpa in något vaccin alls och det förmodligen för att det inte finns ekonomiska möjligheter till detta.

Sandor Herold.

Tanzanias hälsominister har tidigare deklarerat att landet är fri från smitta och därför tackat nej till att köpa in vaccin.

Så sent som i februari rekommenderade denna hälsominister ingefära och lök som botemedel mot covid – 19 och eftersom landet tydligen är fritt från smitta så måste ju denna ingefära och lök metod vara synnerligen effektiv så jag undrar varför man i Sverige inte prövat detta?

Varför har Sverige i onödan spenderat miljoner på att köpa in dyrt vaccin istället för att använda sig av Tanzania – metoden vilket naturligtvis är en säker och beprövad metod eftersom Tanzania är en mycket högt utvecklad nation vars vetenskapsmän många gånger gjort upptäckter som varit mänskligheten till gagn.

Eftersom dessa tre nationer är hårt pressade ekonomiskt så tycker jag att Sverige borde inköpa och både lök och ingefära i stora mängder och skänka detta till dessa nationer.

För att snabbare skydda det svenska folket från denna smitta så borde momsen på lök och ingefära tas bort tillfälligt tills alla i Sverige är vaccinerade.

Som ett erkännande till Tanzanias hälsominister så vill jag förslå att denna man i år tilldelas Nobelpriset i medicin.

För att ytterligare uppmuntra det svenska folket att använda sig av Tanzania metoden så bör man sätta igång med reklaminslag i massmedia och där kunde följande slogan komma till användning, ”Inget bök och stök, kör igång med ingefära och lök”.

Sandor Herold, Malmö

16 reaktioner på “Afrikansk metod mot covid-19

 1. I en del länder i Afrika tar många människor hydroxichlorochin som förebyggande resp botemedel mot malaria och ivermectin mot parasiter. På köpet får dom också skydd mot Covid-19.

 2. Ja du Sandor då kan vi äntligen konstatera att Sveriges mångmiljard bistånd till Tanzania har burit frukt.
  De har löst covid19 pandemi för i runda slängar en bit över 100 miljarder. Sverige borde ta åt sig äran och spara in utgifterna för vaccin.
  Kanske en liten hake här Tanzania är rätt så muslimskt så deras vetenskap är fortfarande på Muhammeds århundrade.

  1. Jaha du tycker att det är roligt med att håna folk som dör av covid.
   Var glad att du bor i ett land som tar hand om sina landsmän. Att vi har vaccin som räddar oss, att vi nu kan gå till affären och handla utan att våra barnbarn måste hjälpa till.
   Så var tacksam istället och gläds inte åt utlänningars hån, om de inte gillar oss svenskar och vårt sätt, har de frihet att åka hem och fortsätta sitt sätt där, men pensionen den lämnar de inte. Det är därför de är här hos oss.

   1. Vacciner i all ära men…..
    Nu är det som så att vissa kanske inte inser att Covidvacciner EJ är utprovade fullt ut. Varför ta risken med en spruta ?
    Vi hånar ingen men nuvarande kunskap vad det gäller vaccin mot covid19 kanske inte är bättre än att tro på häxor och troll. Därmed anser vi (ULSANS) att vi står på samma sida som de i respektive länderna där de sköter saken på sitt sätt.
    Vill konstatera att vi på ULSANS bestämt oss för att låta det hela ha sin gång och EJ kommer att ta sprutan. Vi har levt i en region i Spanien där det har varit markanta restriktioner i drygt ett år och vi kommer att fortsätta leva våra liv efter den kunskap vi har inhämtat.. Var och en bör vara sin HERRE över sitt liv och fatta sina egna beslut och därmed inte falla till föga för politikernas beslut som det kanske i nuläget sakna en gedigen grund (Sandor Herold är en försvenskad ungrare med glimten i ögat, mer av hans kaliber som invandrare är vi i behov av vi tråkiga svenskar) Var och en har själv det personliga ansvaret för sitt liv och det bör man inte lämna över till en regering som i ett flertal fall missköter sitt uppdrag.

   2. Nä så är det inte Rädd Enligt Danska Sundhetsstyrelsen så har nu över 4000 vaccinerade person dör i Danmark men bara 2400 ovaccinerade.
    Ljuga om antalet död med covid-19 gör saken inte bättre

 3. Sandor ger aldrig upp. Alltid hånfull, med sina trakiska försök att vara rolig.
  Vi har problem men det är fel sätt att argumentera.
  Covid är ingen lek för oss eller andra.

 4. Jag glömde nämna att alla albino-barn från de områden i Afrika, där de riskerar göras häxdoktormedicin av, borde ensamma få asyl i Sverige.

  De kan nog trivas bra i Blekinge, och det rör sig nog bara om mindre än hundra per år.

 5. Jag har läst att albiner lever farligt i Tanzania. De rövas bort, slås ihjäl, torkas, mals till pulver och tillverkas medikamenter av.

  Tydligen fanns eller finns särskilda skyddsläger för dessa stackars barn.

  1. Snart nog kommer det att bli ett helvete att va vit i Sverige
   med, så det är inte bara Tant Zanias barn som får det svårt.

 6. När etablissemanget i dessa fattiga länder tagit sin del av U-landsbiståndet blir det inte så mycket kvar att köpa vaccin för.
  Lösningen är naturligtvis att vi måste utöka biståndet så de stackars människorna i dessa länder kan köpa dyrt vaccin från våra framgångsrika vaccinföretag, vilket i sin tur gör att dessas aktier stiger än mer och min aktiefond slår nya rekord. MERA BISTÅND!

 7. Jag håller med den gruppen läkare som uttryckta att vaccinering av befolkningen är helt onödig, endast människor i riskgrupper ska vaccineras.
  Vi vanliga kan äta lök och ingefära. Det är synnerligen nyttigt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: