Ann Linde tuffar till sig

UTRIKES. De flesta av oss minns när den svenska regeringen förnedrade sig vid ett besök i Iran 2017. De kröp för ayatollorna för att sälja lita lastbilar och telesystem och struntade i Irans förtryckta kvinnor.

Ann Linde i Teheran, Iran 2017
Världens första och enda feministiska regering på besök i Iran 2017.

Sveriges utrikesminister Ann Linde hälsade på i Saudiarabiens huvudstad Riyadh under måndagen. Där diskuterades bland annat kriget i Jemen, enligt Arab News.

Ann Linde i Saudiarabien i maj 2021. Bild från Twitter

-Pettersson noterar att han Lindes klädstil ändrat sig lite från hennes besök i Iran och undrar om det är bättre eller sämre för politiken?

Hur som helst, ett steg framåt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Ann Linde tuffar till sig

 1. @ Kalaspinglan
  01 06 2021 at 20:47
  ”För dom flesta män behöver/söker skydd från krig och förföljelse.”
  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

  Men varför åker ”dom flesta män” isåfall tillbaks på semester till länder som de flytt från pga. ”krig och förföljelse”. Räckte det med asyl i Sverige och vips, så vart deras hemländer trygga semesterländer?

 2. Konstigt, svenska kvinnor har kämpat
  likställighet, Sverige har kommit en bra
  bit på väg. Samtidigt vill samma kvinnor
  Ha inflöde av män vars kvinnosyn är
  som på medeltiden. Kan ngn förklara.?
  Arma land.

 3. Eftersom sossarnas samarbetsavtal är med Muslimska Brödraskapet och Saudi-Arabien är en fiende till Muslimska Brödraskapet så är faller Lindes kaxigare attityd platt.
  Det påvisar bara att hon är väl medveten om detta och deras undergivenhet till MBs allierade, mullorna i Iran, var medvetet.

 4. Hon har satt sköjan för munnen och då förhoppningsvis hörs hon mindre, kanske rent av inga grodor kommer inneifrån henne. Alltså Petterson – klart bättre

 5. Man kan ju hoppas hon hade tolk, annars måste mannen till höger vara inbiten pokerspelare för att hålla sig borta från skrattattacker.

 6. Naturligtvis gäller det att flytta fokus från inbördeskriget i Sverigeistan till Yemen!

  Jag är så trött på alla, (vill kalla dom något fult) som röstar fram politiker som sätter hela världen före Sverige och svenskarna!

  I ett normalt land, det vill säga ett som inte är som Sverige, så hade hon ställt in mötet med motiveringen att jag har tillräckligt med problem att lösa här hemma!

  För övrigt är det länge sen jag såg något så hemskt i klädval!

 7. Det är skillnad på Iran och Saudi Arabien. Iran är mer sharia och låser in alla kvinnor som inte har huvudduk. Saudi Arabien är mer öppen.

 8. Ovärdigt med så kort kjol! Hon hade chansen att visa sig i värdig, snygg, västerländsk kvinnlig dräkt.

 9. Betyder då detta klädval att skatan tar avstånd och ångrar den tidigare maskerad-munderingen ?

 10. När man ser alla skatorna med hucklen på huvudet så undrar man vilken uppgift hade de i besöket. Inte det klassiska att få affärerna att gå smidigare med kvinnlig fägring iallafall.
  Undrar om den saudiske utrikesministern blev imponerad av Ann Lindes spiror.

Kommentera