Somalier som lurat till sig bidrag avslöjas


De vakna o energiska småflickorna på ”RIKS” gör det kontrolljobb som Svenska myndigheter skulle ha gjort, innan de betalar ut bidrag! Somalierna som bidragen gått till verkar ”företagsamma”!

Hur i helvete, kan kontrollen av vad man betalar ut Svenska skattebetalares pengar till vara så släpphänt??


8 responses to “Somalier som lurat till sig bidrag avslöjas

 • Peter de Mander

  Motsätter mig epitetet småflickor… Isabelle är 35 och en synnerligen vacker och skärpt kvinna…

  Gilla

 • folksam2010

  Hur f-n kan sånt här få ske? Finns det inga kontrollorgan revisorer handläggare som kan sitt jobb? jag har 19 års erfarenhet i försäkringsbranchen att kontrollera kallkyler offerter inkomna försäkrings handlingar mm dessa måste ju sova på jobbet.. men om någon på ABF stödjer SD då kan man utreda och utesluta

  Gilla

 • eva

  Duktigt, flickor! Ni gör ett fantastiskt bra arbete med era avslöjanden på Riks. Fortsätt!
  Det som visas i inslaget ovan är så flagrant att uppgifterna borde få alla ansvariga inom myndigheter, skatteverket, polisen, skolan att undersöka allt för vad tygen håller.
  Vart har pengarna gått? Tja, en privat gissning är till Al-Shabab eller annan krigisk, islamsk grupp.

  Gillad av 1 person

  • folksam2010

   Ni är så inihelvete bra att så S med Morgan Johansson lär ligga sömnlös om nätterna skall vi gissa att er kanal snart blir nedsläckt?

   Gilla

 • Argus

  Jag måste dra en lans, en liten en dock, till myndigheternas försvar. I vissa fall har politiker genom lagstiftning gjort det omöjligt att dela information mellan myndigheter.

  Det finns en mycket enkel genväg. När man söker bidrag i någon form får man medge att kontroller sker. Annars inga bidrag.

  Att det ska vara/göras så svårt.

  Gilla

 • ruben

  Myndigheterna tar mer och mer form av patetiska fiender till skötsamma skattebetalare. Man kan rentav misstänka fientliga konspirationer mot Sveriges säkerhet och väl på flera plan. Kontrollivern tycks bara dyka upp när svenska invånare har behov av välfärdspengar. Inte ens stölden av deras egna cup-pistoler från deras kansli har de lyckats utreda, eller vill de inte? Jag vill nog bara byta regering så fort det är möjligt för att hoppas på lite mer praktik och mindre verkningslös symbolpolitik. Det duger inte att höja skatter hela tiden.

  Gilla

 • Pålsjö

  Etiopiens ambassadör har tidigare sagt att Sverige göder terrorister i Somalia, att de finansieras av somalier som finns här, och vilka får sin inkomst från staten i form av socialbidrag och barnbidrag.
  https://www.realtid.se/sverige-goder-terrorister

  Antal personer i Sverige – födda i Somalia var år 1970, 16 st.
  År 2020: 70 184, samt 29 524 födda i Sverige med båda föräldrar födda i Somalia, – totalt 99 697. https://sv.wikipedia.org/wiki/Personer_i_Sverige_f%C3%B6dda_i_Somalia 

  Gilla

 • Ståfräs

  Vilket fint föredöme, hälsar Steffe. Det är vår politik det!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: