Skydda oss som man skyddar örnar

George Floyds familj träffade idag president Biden på årsdagen av Floyds död.

Ett något märkligt önskemål framfördes till USA:s president, samtidigt som en överraskande statistik publicerades i amerikanska tidningar.

Under mötet med Joe Biden framförde George Floyds bror ett önskemål om att stifta nya lagar som skyddar landets minoriteter.

”Kan man stifta lagar som skyddar havsörnar kan man också stifta lagar som skyddar mörkhyade”

Så löd orden som framfördes till USA:s president. Skydda mot vad? Är inte sanningen den att majoriteten av de mörkhyade som dödas i USA har banemän som är lika mörkhyade? 

Man ska inte negligera det som hederliga svarta varit utsatta för i USA, men heller inte blunda för att också svarta har ett ansvar.

Efter BLM:s aktioner har vi sett samma sak världen över. Alla vita är rasister, alla svarta är offer och nu utnyttjar man George Floyds död för sina egna intressen.

Nu kan Ledarsidorna avslöja något vi aldrig lär få se i svensk media. Stödet för BLM sjunker.

Den här grafen som publicerats i New York Times visar att stödet för BLM sjunker stadigt, också bland svarta.

 

 

Att stödet bland vita sjunker är inte konstigt. BLM och deras stödtrupper anser som bekant att alla vita är rasister och att speciella lagar ska stiftas till svartas förmån. Det intressanta är att stödet bland svarta amerikaner sjunkit med flera procentenheter.

Ledarsidorna

14 thoughts on “Skydda oss som man skyddar örnar

 1. Den dystra sanningen ligger väl i, för att bli behandlad lika så måste man först bli sedd som likvärdig genom att uppträda värdig.
  Det går inte att hävda sin rätt till ett värdigt leverne genom kaos och motstånd till ett civiliserat samhälle.
  Har man själv orsakat att man hamnat fel får man faktiskt själv se till att man hamnar på rätt spår igen…. oavsett hudfärg eller vem man är.

 2. BLM är en rasistorganisarion med terror som vapen precis som AFA och Hamas är terrorist organisationer… Att man tycker som dessa kommer jag att försvara in i döden, att man agerar efter deras terror agendor borde både förbjudas och ge lååånga fängelsestraff.

  • BLM har sina rötter i Islamism och kommunism. En kommunist erkänner aldrig att dom har fel och för att försvara sin felaktiga verklighetsbild så kommer terroristen fram. Med blod på sina händer skall dom försvara sin förvanskade bild av verkligheten.

 3. Vid vissa sjöar står 5% havsörnar för 50% av fågelmorden, så resonemanget är faktiskt inte så tokigt…

 4. Slavar, numera afikanskaamerikaner, kom till amerika för ca 300 år sedan… de är fortfarande inte en del av det civiliserade samhället (det finns givetvis undantag, som alltid). Med detta i åtanke, kommer Sverige någonsin att bli ett civiliserat samhälle igen, efter sozzarnas massintag av ociviliserade ?

 5. Kriminella svarta i USA kanske inte har kunskapen eller viljan att leva sitt liv i frihet och samtidigt respektera andra individers vilja till detsamma. Havsörnarnas brist på skjutvapen är påtaglig, därav fridlysningen.

 6. Jo, men ingen dum ide.
  Skydda den som man skyddar örnar.
  Halshugg i ett miljövänligt vindkraftverk.
  Men, det var inte min ide, det var deras…

  • Den minsta statistikstapeln, som visar svarta dödade av vita upprör BLM mest. Att svarta dödar fler svarta och vita betyder då inget. Det bevisar i min värld att BLM är fel ute. Jag förstår det minskade stödet för BLM. Jag har sett bilderna när han blir nedtryckt med handfängsel och benet mot halsen och tycker det är hemskt, så får det inte gå till. Men jag tror knappast det är för att han är svart. Jag har läst om svenska vita, som dött under överdrivet hårt polisingripande. De flesta har nog läst om Osmo Vallo bl.a.

  • Grafiken säger ju allt:

   Vita dödar endast ett litet antal svarta.
   Svarta dödar ca 10 ggr fler vita.

   Svarta fullkomligt massakrerar sina svarta medmänniskor.

   Vad statistiken visar är ju naturligtvis att kriminaliteten bland svarta är enormt överrepresenterad. Och att brottsligheten utövas i närmiljön. Förmodligen ses inget slut härav…

   • Men inte om du ”rensar för socioekonomiska faktorer” och för nedärvda genetiska utmaningar. Eller? 🙂

Kommentera