Bidens krav: Utred virusets ursprung närmare – ge mig rapport inom tre månader

PANDEMI. USA:s president Joe Biden har beordrat amerikanska underrättelsebyråer att vidare utreda om coronaviruset först spreds från djur till människa eller om viruset läckt från ett labb i Kina, rapporterar amerikanska medier.

USA:s president Joe Biden. Foto: Barack Obama

I ett uttalande från Vita huset säger Joe Biden att han vill se ”fördubblade ansträngningar” och att han vill att det rapporteras tillbaka till honom inom loppet av 90 dagar.

Uttalandet kommer efter att flera länder krävt att WHO, som avfärdat labbteorin som ”extremt osannolik”, utreder frågan på nytt. WHO har kritiserats efter att Wall Street Journal rapporterat om en underrättelserapport som visat att forskare vid Wuhans virologiska institut i november 2019 sökte vård för covidliknande symptom.

-Pettersson säger att den är en hel del som behöver utredas…

Johan Carlsson är generaldirektör för Folkhälsomyndigheten och tjänar 131.100 kronor i månaden. Carlson planerar att pensionera sig efter att hans förordnande som generaldirektör löper ut den 31 oktober 2021. Han är 67 år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Bidens krav: Utred virusets ursprung närmare – ge mig rapport inom tre månader

 1. Sakta i backarna! Vi vet ju inte än vad han har bestämmt att rapporten ska visa!

 2. Minns att Pettersson har publicerat några video från Wuhan där polisen jingrep mot personer som inte följde myndighetens anvisningar och där en ung man åt levande djur på marknaden. När -amerikanska underrättelsebyråerna ändå spanar kan de säkert avslöja ett och annat om Sveriges coronastrategi t.ex.: Varför flokimmuniteten inte fungerar?
  Varför Sverige släpper in ”återvändare” och nyanlända utan kontroll och handfasta regler.
  Det borde finnas någon visselblåsare inom regeringen eller FHM, precis som i UKs Johnsons regering.

 3. Den genomkorrupta pedofilen Biden måste ha rätt i något uttalande.
  Sen återstår det svåraste: att ställa de ansvariga, för alla nedstängningar, inför rätta.
  Mycket bra att WHO nu ska ställas inför rätta för brott mot mänskligheten, pga av ovetenskapliga PCR-test och de fascistiska Vaccinationspassen.
  Jag håller tummarna!

 4. Var det inte någon text om konspirationsteorier här? Tänk att presidenten för världens mäktigaste land tror på konspirationsteorier! Eller är det inte en konspirationsteori om en president har den?

 5. Biden shut down Wuhan inquiry out of spite — and is now forced to reverse course. Karma!

 6. Harris-administrationen drabbades tydligen av totalpanik efter CNN ( av alla MSM kanaler ) gick ut med följande:

  https://edition.cnn.com/2021/05/25/politics/biden-shut-down-trump-effort-coronavirus-chinese-lab/index.html

  samt WSJs rapport i saken som citerade underrättelsekällor.

  För övrigt intressant att CNN, WSJ mfl nu börjar publicera saker som ställer Harris-administrationen i intresssant dager. Håller demokraterna på att mista sitt grepp om MSM ?

 7. Men när Trump för något år sen, ville utreda liknande teorier, så avfärdades detta från alla håll som ren paranoia. Snacka om hycklare som vänder kappan efter vinden.

Kommentera