Så pratar du med den som tror på konspirationsteorier

MEDIA. Ingen människa har landat på månen, jorden är platt, förintelsen har inte ägt rum, myndigheterna släpper ut kemikalier från flygplan, världen styrs av en liberal pedofilring, pandemin är ett påhitt, vaccinet är egentligen ett sätt för staten att injicera microchip för att styra oss via 5G-master, teorierna är många och de om konspirationer likaså.

Jag ska inte ta upp konspirationerna nu och tänker inte göra det heller för då hamnar man i en evighetskarusell av YouTubefilmer, Soros, Bill Gates och annat som påstås vara bevis av dem som sett ljuset. Sådant raderar jag eftersom jag inte har lust och tid att titta på skräpet, även om många tror att jag tillhör konspirationen då, det är inte förbjudet att starta en egen blogg för den som vill skriva vad den vill.

-Men Pettersson tycker dagens artikel från Dagens Nyheter är kul, tyvärr ligger den bakom betalvägg…

Om Dagens Nyheter sprider konspirationsteorier vet jag inte men de har i varje fall spridit en del konstiga teorier genom åren…

Sandvikenrapporten är en rapport från 2014 som Sandvikens kommuns arbetsmarknads- och trafiknämnd beställde av revisionsbolaget PwC om hur mycket kommunen tjänade på sina utrikes födda invånare, vilket uppgavs vara 511 miljoner kronor för det studerade året 2012.
Beräkningarna visade sig vara felaktiga och lokala medier som hade skrivit om rapporten refererade då även kritiken mot rapporten. något som Dagens Nyheter inte gjorde. Dagens Nyheter motiverade den uteblivna uppföljningen med att de inte hade behandlat nyheten som ”en större journalistisk satsning” från tidningens sida.

Några år senare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Så pratar du med den som tror på konspirationsteorier

 1. Konspirationsteorier använder personer som inte kan förklara när deras påhitt inte längre gårihop

 2. ”ett sätt för staten att injicera microchip för att styra oss via 5G-master”

  De inkvoterade, korrupta och efterblivna som återfinns i den svenska staten klarar inte ens av att syra sig själva. Alltså inget att oroa sig för.

 3. men alla omskrivningar av verkligheten, den som varje människa
  som vill och kan se, är det också konspirationsteorier DN ????
  Gör er inte dummare än ni är, det räcker mer än väl med det som
  ni är mästare på, hade ni varit lika duktiga på att beskriva
  verkligheten som den är, hade det kanske funnits hopp för Svensk media!

 4. Vad är konspirationsteorier egentligen. Är konspirationen sann vad är det då. Egentligen är det ett sunt tecken. Vill globalister styra världen då är det ju en sanning. Och vem bestämmer om det är sant.

 5. Att folk tror på konspirationsteorierna är inte alls märkligt, de tror ju också på sossarnas politik och att mer invandring skall rädda Sverige.

  • Sossarnas politik är en konspirationsteori det blir den tack vare dom inte säger sanningen. Sen skyller sossarna allt på nazism o högerextremt. Så konspirationsteori det har också blivit en politisk floskel. För att driva sossarnas politik framåt.

 6. För er som tror att det inte funnits någon förintelse bara för att det finns 15 miljoner judar i världen kan jag berätta att man kan förinta sex miljoner judar och sju miljoner andra människor men att det finns en del kvar ändå. Konstigt att det finns idioter som inte begriper det.

  https://www.so-rummet.se/kategorier/forintelsen

 7. Tillståndet i Sverige beror på
  a) Politiskt konspiration att byta ut/förslava svenska folket
  b) kollketiv politisk inkompetens och ynklighet.

  Vet inte vad våra politiker tycker är bästa alternativet men media vill ju inte gräva i något av detta. Det ger att de antingen går under konspiration eller inkompetens även där.

 8. Världen förbättras av olika teorier. DN som spridit så jäkla många lögner genom åren borde fatta varför ingen tror på dem eller politiker. En gång fick man dödsstraff om man ansåg jorden var rund. Men det bevisades till slut och idag är det självklart.

  • Jag förstår inte vad du menar? Litar du inte på DN och politikerna så behöver du sluten vård.

   PRONTO!

  • ”En gång fick man dödsstraff om man ansåg jorden var rund.”
   Vad menar du med ”en gång”?
   I den muslimska världen anser man att jorden är platt eftersom det är ett fastställt faktum som den falske profeten sa.
   Säger du emot den falske profeten ska du dö.

   Inom kristendomen vet vi att jorden är rund sedan flera tusen år tillbaka i tiden. Där nämns att jorden är en cirkel eller sfär och att den hänger i himlen på ingenting. Dessutom visste alla som rest en längre sträcka att jorden är rund.

   Vad du antagligen tänker på är den katolska kyrkans uppfattning om att jorden är universums center – vilket var deras tolkning av Bibeln men inget som faktiskt står i den. Men det är samma kyrka som dyrkar döda personer som övernaturliga helgon så man får ge dem lite utrymme i dessa områden.

   Denna tolkning gav vetenskapsmännen problem eftersom när de sa att jorden snurrar runt solen – och inte tvärt om – gick det emot vad kyrkan sa. Och att gå emot kyrkan på den tiden är som att gå emot Partiet idag vad det gäller migration eller klimathysteri, ett effektivt sätt att avsluta din karriär på.

Kommentera