En som SVT och SR borde intervjua


MELLANÖSTERN. Ansvarig för FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNRWA, i Gaza berättar en annan sanning än SR, SVT, TV4 och tidningar i Sverige. Han medger att det inte rådde någon brist på mat eller läkemedel, utan Gazas civila försörjdes av Israel. Israels attacker var mycket precisa, med enstaka undantag så drabbades inte civila och vi ska veta att UNRWA är inte direkt Israelvänligt! Dessutom var gränsövergången vid Kerem Shalom öppen och vi ska inte glömma att Gaza har gräns mot Egypten.

Det pågår ingen blockad mot Gazaremsan. Kerem Shalom-övergången är, med periodvisa undantag, öppen för lastbilar med förnödenheter; mat, mediciner och medicinsk utrustning, bränsle och djurfoder. Utländska invånare, patienter som behöver medicinsk vård och andra med humanitära behov kan korsa gränzen mellan Israel och Gaza genom Erez-övergången. Dessutom finns gräns mellan Gaza och Egypten.

-Pettersson undrar om inte SVT kan leta upp denne herre för en intervju som omväxling till snyftreportagen. Det är stora skador i Gaza men största delen är oskadad och vi har inte sett hur mycket skada Hamas raketer gjorde i Gaza och Israel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “En som SVT och SR borde intervjua

 • Roland Salomonsson

  Här återges tydligt hur journalistiken från alternativmedia med små medel görs tydlig och talande. Egna slutsatser kan dras. Jämförs detta med de svenska regeringsorganen är det katastrof. Privata aktivitéter som är så undermåliga konkar normalt omgående.

  Gilla

 • grebom5

  Att vi nu helt plötsligt skulle få opartisk information från det av Gaza startade, är högst osannolikt av den enade PK-sfären.

  Gilla

 • Tony

  Lögnerna kan upprätthållas tack vare enfaldig Svensk Media,
  det som DN kallar konspirationsteorier, den som inte kan räkna
  ut hur falskt Svensk media agerar vill nog inte ha reda på fakta!

  Dom kan inte släppa en nyhet utan omskrivningar och
  tillrättaläggande så att det passar deras skyddslingar regimen här!

  Gilla

 • ruben

  Journalisterna för SVT sprider gärna reportage doppade i politiskt mörker. Ingen upplysning till allmänheten där inte. Positivt att någon FN organisation faktiskt försöker tala i klartext om verkligheten.

  Gilla

 • Invandrare1957

  Konspirationsteori. Hur var det med det. Det Pettersson tar upp här är det en konspirationsteori eller är det sanningen. Här är det SVT som har tagit på sig tolkningsrätten. Och skapat en genom att inte ta fram sanningen. Det är jävligt konstigt att ord o språk missbrukas så enormt och framför allt saninngen missbrukas så dant i politiskt syfte. Tror man inte på media eller politiker. Då är man högerextrem o teoretiker. Jag har hela livet läst all media. Och läst mellan raderna och bildat mig min egen sanning. Efter ett tag brukar det faktiskt bli den verkliga sanningen. Precis som här.

  Gilla

 • Mogren

  I början mitten och slutet av 1990 talet men också slutet av 1980 talet när vi åkte in och festade på krogar och nattklubbar i city på kvällar och nätter och skulle ta taxi hem!? Ett antal gånger och flera gånger frågade sig taxiförarna som ofta var utlänningar redan då, varför rapporterarar svenska radion mer om andra länder och utlänningar mer än om sitt eget land!?!? Vi visste kanske inte vad vi riktigt skulle svara då! Det fanns ingen internet på den tiden! MEN NU VET ALLA!!

  Gilla

 • G Nordström

  En intervju med honom?
  Då skulle ju ljuget avslöjas Pettersson

  Gilla

 • yup

  Frågan är väl snarare hur mycket Hamas misslyckade raketer skadade i Gaza. Det lär vara uppemot 25% av raketerna som trillade ner på eget territorium.

  Gilla

  • G Nordström

   Plus alla kuler som skuts upp i luften, finns där någon när kulan når marken har de inte stor chans att klara sig
   Eller som i filmen när han som skjuter inte orkar hålla den upprätt längre och skjuter de som står i skottlinjen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: