15 år sedan idag

Tony Heller ”högtidlighåller att det idag är femton år sedan Al Gore hade premiär med klimathysteri filmen: An Inconvenient Climate , där han drog till med att vi hade 10 år på oss att rädda klimatet.

Eder FjärranÖsternRapportör, noterar att dagen till ära kör Aftonbladet ett rätt våldsamt ”klimatljug”, man noterar doch att dom lärt sig att flytta fram ”katastrofen” så där 50 år, så att man med marginal är pensionerad och bortglömd.

3 thoughts on “15 år sedan idag

  1. Säga vad man vill, men man måste ändå beundra klimatbedragarnas FANTASIER. De tror att Ekvatorområdena kommer att brinna upp, medan t o m IPCC säger att värme från Ekvatorområdena blåser norrut och är vad som värmer upp polarområdena. Och när kontrasterna mellan värme (ekvatorn) resp kylan (polerna) blir lägre, ja då blir det färre och svagare stormar etc. Faktiskt ren fysik.
    Rätt kul när de beskriver dödstal av extremhetta. Vi har ingen extremhetta sedan perioden 1900-1939. Läst t ex Hemingway?

    Däremot har FN i en rapport 2014 visat att det inte kan uppmätas någon extrem överdödlighet av extrem hetta på jorden. Däremot är överdödligheten 20 ggr högre vid ordinär kyla än den dödlighet som uppstår av extrem hetta. Vid extrem kyla existerar inget självförökande liv. Pingviner är havsdjur.

  2. Tips till MSM som vill sälja sensationer och få lite klick.

    Erfarna norska forskare som mäter RÅDATA i Antarktis på platser de identifierat som ”kritiska”, har inte isen blivit tunnare de senaste 40 åren. Snarare tjockare.

Kommentera