Mohammed, Muhammed och Mohamed dömda för terroristbrott

ISLAM. Mohammed Tahir (20), Muhammed Saeed (23) och Mohamed Ismail (24) dömdes till terroristbrott. Dessa tre män har dömts till fängelse i sammanlagt 14 år efter en utredning av terroristexperter.

Från vänster Mohammed Tahir, Muhammed Saeed och Mohamed Ismail. Bild från Met Police

Mohammed Tahir, 20, från Peterborough , dömdes vid Kingston Crown Court torsdagen den 20 maj tillsammans med Muhammed Saeed, 23, i Manchester, och Mohamed Ismail, 24, i norra London, efter att ha erkänt sig skyldig till terrorbrott vid tidigare domstolsförhandlingar .

Mellan augusti och december 2019 pratade de tre männen med varandra via internetchattgrupper och skickade meddelanden som visade deras islamiska extremistiska tankesätt. Trion har aldrig träffats personligen.

Efter en flera månaders utredning arresterades de som en del av en planerad operation ledd av Met’s Counter Terrorism Command.

Befälhavare Richard Smith, chef för Met’s Counter Terrorism Command, sade: ”Dessa tre unga män skapade chattgrupper så att de kunde prata om sitt hat mot andra och deras önskan att se våldsamma grymheter begåtts i Storbritannien och väst.

De tre muslimerna hyllade och sympatiserade med islamska statens grymheter…

Läs mer…

-Pettersson säger att det är sådana här män som Annie föraktar Jimmie för när han kallar dem kulturbelastningar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Mohammed, Muhammed och Mohamed dömda för terroristbrott

 1. Vilka vidriga varelser!
  Och sån förbannade ohyra ska vi tvingas försörja!
  Jag skänker hellre mina pengar till dyngbaggarnas intresseförening än till dessa primitiva as.

 2. Representanter av de onämnbara som om de får hållas bringar oss olycka vilket dock ej uppfattas av våra politiker eftersom de tydligen har sluta tänka.

 3. Hur fan kan alla heta mohammed ??? Alla ser likadana ut och heter likadant. 160 cm långa med svart skägg. Alla är dessutom lika gamla

  • Samma namn kan också återkomma som efternamn, då blir det tårta på tårta vad gäller Muhammed (inkl. alla stavningsvarianter).

 4. Märkligt att dom inte flyttar till något land där de kan vara omgivna av sina brouschour 24/7.

 5. För en normal människa räcker det med en enda blick för att förstå att dessa tre gentlemän hör hemma i en tidsålder när aporna börja utvecklas till människor!
  Dom föddes några tusentals år för sent bara!
  Underligt att inte regeringen har upptäkt detta, men å andra sidan, när man tänker efter så vore det nog ännu konstigare om dom insåg verkligheten!

 6. Nu skulle jag inte oroa mig så mycket över vem hon föraktar, när glädjen är större över att typ 92% föraktar Annie Lööf.

Kommentera