Kina Retar ”Feta” Greta


Det Kinesiska ”regeringsorganet” , CHINA DAILY kritiserar den Svenska ”Svensk miljöprinsessa” Greta, för hennes kritik av i hennes tycke, Kinas mycket måttliga miljöåtgärder. I artikeln ges flera exempel på hur Kina genomfört många mycket omfattande miljöåtgärder, med mycket positivt resultat. Man antyder också att Greta är ”överviktig”, samt att hon bär minska sina ”koldioxidutsläpp. Man påpekar också att mycket av västvärldens minskning av diverse ”miljöutsläpp”, beror på att västerländska företag flyttat sina fabriker 0ch tillverkning till Kina och andra utvecklingsländer, utsläppen bokföres då på utvecklingslandet, dessutom tillkommer utsläppen från ökande frakter.


5 responses to “Kina Retar ”Feta” Greta

 • Kristina von heland

  Helt absurt. Det märks att hon inte klarat nian. Vad det verkar har inte pappa som skrivit dravlet inte heller gjort det.
  Som svar lägger hon in att man måste sluta med djurprofuktion och odla mat direkt i stället.
  Hon skriver hur mycket mer mark som kunde användas
  Ett råd feta Greta och ni andra nitwitar.
  Ta upp er Atlas. Kolla Mongoliet. Där går det jakar och några kan odla lite där nomaderna stannar ett tag. Kazakhstan med stäppen. Det går inte att odla sojabönor till ert kaffe latte. Fel fel fel.
  Kina har alltför rätt och ge dem inte den favören!

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Greta har samma behov som Herr Löfven att tala om för andra länder vad dom ska göra och inte göra.Gretas kamp är förståelig då hon är ung och idealistisk och ser det mesta i svart eller vitt.Men,Herr Löfven borde ägna 110 procent av sin tid åt problemen vi har här hemma .Det räcker inte med att stå och mala och svamla om allt som är oacceptabelt.Handling efterlyses å det snaraste tack ! Herr Löfven kan börja med arr rensa ut alla oduglingar från partiet som sitter på diverse poster….

  Gilla

  • G Nordström

   Bästa Maya Dina önskan om 110% av Herr Löfven är helt orelistiskt
   Det är bara hans matematiska kunskaper som kan skapa det
   I ärlighetens namn så tror jag inte hans ens skulle kunna klara av 10% av det du önskar

   Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Kina har en poäng i det de säger. Västerländska företag i kina bryr sig inte om kinas miljö… lilla greta borde hoppa på de företagen istället…

  Gilla

 • Kungen

  Mycket bra. Här hemma behandlas hon ju som allvetande och ofelbar. Hon behöver komma ner på jorden lillflickan. 😄😄😄👍👍👍

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: