Stefan Löfven (S) kräver utredning av våldet i Gaza

MELLANÖSTERN. Det var i maj 2018, efter de blodiga protesterna i Gazaremsan som statsminister Stefan Löfven (S) krävde en oberoende utredning av det dödliga våldet. Då skyllde Löfven (S) våldet på USA som beslutat flytta sin ambassad till Jerusalem.

Stefan Löfven och Annika Strandhäll by Socialdemokraterna

-Pettersson undrar om inte statsministern borde koncentrera sig på våldet här hemma, men som tips är det samma sorts människor där som här som står för våldet. Islamister och många muslimer bär på ett stort våldskapital, och det använder var de var de än är över hela världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Stefan Löfven (S) kräver utredning av våldet i Gaza

 1. Sozialdemokraterna är ju ett antisemitiskt parti, klart att de ställer upp på Hamas sida.

 2. Kanske ligger närmare till hands att utreda det dödliga våldet här hemma.
  Våra inkräktare dödar de otrogna även här.

 3. Bitte assarmo har en bra spaning idag på det goda samhället.
  Hon skriver varför gör inte journalisterna sitt jobb och frågar Löfven om de 800000 som inte försörjer sig själva?
  Frågan jag ställer är. Tyskarna säger die dumme schweden. Hur länge ska man sova?tills julgranen brinner?

 4. Tänk att Storpotäten har så svårt att begripa en så hyfsat enkel sak. Toklandet Sverige bidrar med våra skattepengar till de palestinska terroristerna. De inhandlar vapen för de svenska bidragen. Sen smäller det ! Israel försvarar sig, givetvis. Och så är det i full gång. Men det var du, Stefan, som gav de ekonomiska förutsättningarna ! Ska det vara så förbaskat svårt att fatta, dumskalle ?

 5. Undrar vad konsekvenserna blir när han ser att våra skattepengar används till krig och våld .

 6. Varför terrorirstämplar inte Israel sossarna med tanke på hur många miljarder de skickar till Hamas ?

 7. När i h-e ska den människan göra någonting rätt någon gång,
  mer korkad fåntratt får vi leta efter.Entlediga honom snarast
  möjligt han är ju en säkerhetsrisk var han än visar sig.

 8. Den självgode efterblivna sozzemuppen Stefan är helt borta i sin egen fantasi!! Men snart är verkligheten är ikapp, Sozze muppen Steffe kommer bli hårt dömd i verkligheten.

 9. Vår käre ledare som säjer sej ha gjort Sverige till ett bättre land. Ordnat Europas lägsta arbetslöshet,knäckt gängen,fixat få dödsfall i covid, åtgärdat allt som är oacceptabelt, omger sej med charmiga och välutbildade statsråd, måste ha mandat att tillrättavisa andra länder!

 10. Tänk om en oberoende utredning skulle komma fram till slutsatsen att allt är de Palestinska terroristernas fel, vad gör Löfven då? A, låter utbildningsministern myglar bort vissa svar o slutsatser? B, Ygeman får i uppdrag att hitta ett säkert mötesrum där utredningen skall presenteras vilket kan ta flera år för honom o allt rinner ut i sanden? C, Löfven meddelar att eftersom 30-talet är nära så kommer SD per default att få skulden till allt elände som sker i MÖ.

Kommentera