Burmes får höjt straff för våldtäkt av barn


BROTTSLIGHET. Även med beaktande av den tilltalades ungdom saknas det förutsättningar att bestämma påföljden till skyddstillsyn i kombination med ett kort fängelsestraff och Hovrätten för övre Norrland höjer tingsrättens straff till fängelse i 1 år och 4 månader.

Lycksele tingsrätt dömde den 19-årige Kamal Nur, till skyddstillsyn och 3 månaders fängelse för våldtäkt av en 14-årigflicka.

Från domen: Åklagaren har yrkat att hovrätten ska bestämma påföljden till fängelse. I andra hand har åklagaren yrkat att hovrätten ska döma Nur Kamal för våldtäkt.

Nur Kamal har haft samlag med Sekretess A, som inte deltog frivilligt. Det hände den 1 december 2020 på Folketshusgatan 4, Sorsele kommun. Nur Kamal begick gärningen med uppsåt.

Nur Kamal har yrkat att hovrätten ska frikänna honom från åtalet och avslå målsägandens yrkande om skadestånd. I andra hand har han yrkat att hovrätten ska bedöma gärningen som sexuellt utnyttjande av barn och döma honom till en lindrigare påföljd samt sätta ned det utdömda skadeståndet.

Nur Kamal, född 2001, är skriven i Sorsele och medborgare i Sverige och Myanmar.

-Pettersson tycker att tingsrättens straff var löjligt och hovrättens för lågt. Hovrättens straff borde kombineras med indragning av det svenska medborgarskapet och utvisning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Burmes får höjt straff för våldtäkt av barn

 • Storpotäten

  Kastration vore lämpligt straff.
  Jag kan utföra det utan betalning.
  Snitta och tryck ut bollarna, så gör han inte om det.

  Gilla

 • Magnus

  Som jag ser det är detta en bagatell, han kommer bli lönsam på sikt. Han bor med sin far (Sabbir Ahmed) som också förekommer i brottsregistret. Pappa är 56 år. Detta gör att jag tror att Kamal ljugit om sin ålder. Alla verkar ljuga och ingen reagerar. De flesta utomeuropéer verkar oförmögna att leva sunt, arbeta ärligt och ej begå brott.

  100.000:- frågan är därför, varför fortsätter vansinnet? Vem drar nytta av detta? Rätt svar belönas ej med 100.000:- då jag inte har detta men 100.000 virituella äkta handhjärtan.

  Gilla

 • grebom5

  Siri!
  Hat möjligen men det är inte hot.
  Grattis till dig som vill göra Sverige till ett nytt DDR där angiveriet var en stor del av Regeringens medel för att tysta folkviljan.
  Diskutera det nästa gång du går på kommunistmöte.

  Gilla

 • grebom5

  Alla med dubbelt medborgarskap skall utvisas utan pardon, för grova gärningar varav våldtäkt är det grövsta.

  Gilla

 • Skåningen

  Till Siri och Anders: Jag antar att ni båda kör med ironi, för så korkade kan ni väl ändå inte vara. Det är inte hat så länge det rör sig om sanningen.

  Gilla

 • Hajo

  Var jobbar du någonstans?

  Gilla

 • Bosse S

  Hatbrottsfobi är en svår psykisk sjukdom som gör att man tror sig se hatbrott i allting. Tillståndet som är mycket allvarligt förvärras över tid och är obotligt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: