Sverige likgiltiga inför det muslimska brödraskapet


Det muslimska brödraskapet är terrorstämplade i flera länder i Mellanöstern. Man är det ännu inte i Europa, men däremot har flera länder upphört att finansiera organisationen och utländsk press har börjat intressera sig allt mer.

Johan Westerholm lyfter frågan på Ledarsidorna och pekar på att svensk media är ganska tysta angående den diskussion som går i övriga Europa och nu pekas Sverige ut som en allt tydligare arena för Det muslimska brödraskapets verksamhet.

”I EU-parlamentet har allt fler tyska och franska parlamentariker som Ledarsidorna varit i kontakt med i ämnet ställt sig frågande till varför svensk media inte rapporterat något om denna form av finansiering trots att Sverige pekas ut som en allt tydligare arena för det Muslimska brödraskapet i fler europeiska sammanhang”

Ledarsidorna


6 responses to “Sverige likgiltiga inför det muslimska brödraskapet

 • Sverige likgiltiga inför det muslimska brödraskapet — Petterssons gör Sverige lagom! – Ocensurerade nyheter

  […] Sverige likgiltiga inför det muslimska brödraskapet — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • ruben

  Om media kunde vakna och sluta med sin farliga PK-tystnad, skulle det aldrig varit någon risk att islamismen fått luft att breda ut sig. Våldsmetoder håller inte i längden. Sverige och dess PK-media har länge förnekat riskerna med islamismen. Sverige tycks även sticka ut extremt bland EU-länderna. Ett nyval kan vara sista chansen att få ett friskare samhällsklimat med återtagen yttrandefrihet samt mindre experimenterande med skattemedel. Men tyvärr finns även en risk för ett sämre samhälle och växande totalism om partierna släpps lösa att bilda regeringar utan hänsyn till hur litet väljarunderlag de har.

  Gilla

 • Pålsjö

  Filmen ”Frihet, jämlikhet och det muslimska brödraskapet”, heter en dokumentär av den norsk-irakiske författaren Walid al-Kubaisi (1958-2018). Dokumentären är en ärlig, modig konfrontation med islamismen och pekar på farorna med den.

  Walid al-Kubaisi växte upp i Irak och kom 1986 som politisk flykting till Norge. Han såg hur islam växte fram i Europa, och även växa sig allt starkare i Norge. Eftersom han fram till 28 års ålder levt i Irak, så kände han väl till islam och ägnade därför mycket tid av sitt liv åt att varna för islams totalitära grund, med islamister vars stora ambition är att kontrollera Europas framtid, varnar för det Muslimska Brödraskapet, med dess många medlemsförbund.

  I dokumentärens inledning berättar Walid al-Kubaisi:
  ”Jag drömde om frihet, men alla har inte samma dröm. En vän ringde till mig. Han är också flykting från Mellanöstern, kommunist och oppositionell. Han berättar att han blivit omvänd och har börjat be dagligen. Nu är han medlem av en organisation, Muslimska Brödraskapet. Han berättar att han nu har en mission i livet, att förändra Europa. Detta är vår chans, Nu eller aldrig, säger han till mig.”

  Gilla

 • SALA

  Ett STORT TACK till framförallt MP, S, C och V. Hoppas ni INTE blir drabbade på samma vis som de ”nyttiga idioter” som öppnade vägen för den islamistiska revolutionen i IRAN:

  Gilla

 • folksam2010

  för f-n rör inte röstboskapen OBS satir för dom som inte förstår

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: