Palestinas raketer


Efter att ha tittat på denna video, om de rakettyper som Palestinierna i Gaza förfogar över, är det lätt att förstå varför Israel pangar på ordentligt, när de ändå är på gång. Naturligtvis vill de förstöra så mycket som möjligt av dessa terrorvapnen i Palestian.

OBS!

Det finns inga uppgifter om hur mycket av de ”humanitära hjälppengar” som den Svenska regeringen regelbundet skickar till det stackars Palestinierna, som används för inköp-produktion av raketer.


9 responses to “Palestinas raketer

 • yup

  Först skummas biståndet på ledningens ”konsultarvoden” som slussas vidare till olika konton i Schweiz. Sedan har man martyrbidraget (1/3 av den palestinska myndighetens intäkter går till fångar i israeliska fängelser), sedan vapenkostnader och resterande går till lednings familjemedlemmar som alla är anställda i myndigheten men vanligtvis inte gör något. Den vanlige fattige på gatan får inget ut av biståndspengarna.

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Finns det någon ”där ute” som kan verifiera detta påstående: Tydligen har Joe Bidén godkänt ett bidrag till Hamas på 235 miljoner USD. Om detta är sant – så har pengarna ”landat” i fel land?

  Gilla

 • grebom5

  Grattis! Svenska skattebetalare för att ni anser att SIDA skall få existera och att Palestinas terrorister skall få tillgång till hårdvaluta för att inhandla raketer.

  Gilla

 • Basse Bengroth

  Har Pettersson gått och blivit raketforskare?

  Gilla

 • Pålsjö

  Palestinas raketer, utvecklade med stöd från SIDA?
  Info fr, Nyheter24:

  SIDA har sedan flera år tillbaka samverkat med organisationen Islamic Relief (IR), och har genom IR finansierat praktikplatser vid Islamiska universitetet i Gaza (IUG). På IUG har Hamas utvecklat sina vapen och i en butik på universitetsområdet kan man köpa Hamas-propaganda och dvd-filmer som hyllar terrorism. TV-sända antisemitiska skådespel har förekommit på lärosätet. 16 av lärarna och föreläsarna på universitetet är valda Hamas-politiker och i stort sett alla som har haft en tung position inom den palestinska terrororganisationen har antingen föreläst eller studerat på IUG. Den internationellt ökände hat-predikanten Yusuf al Qaradawi, som förordar terrorattacker mot civila israeler, har dessutom blivit IUG:s egen hedersdoktor. Ett universitet som är starkt kopplat till Hamas och terrorism har Sverige alltså försett med arbetskraft och betalat för den.

  ”Svenskt bistånd gynnar terrorgruppen Hamas”: https://nyheter24.se/debatt/795106-svenskt-bistand-gynnar-terrorgruppen-hamas

  Gilla

  • Hajo

   Någon som vet om universitetet har toaletter för icke-binära?
   Är det genus-certifierade?
   Har de kurser i Gender-Studies?…
   Vilka datum under 2021 kommer de att köra Pride 2021 i Gaza?

   Om inte.. Är det någonting som Gazas Hbtql-rörelse jobbar för?

   ….massor av frågor dyker upp här borta…

   Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Inte alls svårt att inse vilken sida som är aggressiv och vilken som endast försvara sig.
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/bild-for-bild-israels-luftforsvar-iron-dome

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: