Sanningens ord

Christopher Jarnvall på Nyhetsbyrån intervjuar advokaten Nima Rostami som i denna säger många intressanta saker om svensk migrationspolitik, om naiviteten som genomsyrar den och varför socialdemokratiska kvinnor gjorde bort sig när de bar slöjor under ett regeringsbesök i Iran 2017.

Lyssna, det är värt det

Minns ni? Känner ni igen dem? Visst ser de glada och nöjda ut?

9 thoughts on “Sanningens ord

  1. Jag ser dom som landsförrädare som kryper för andra länder och förnedrar sig själva.

  2. Sett ett en dokumentär om bl.a. hur Danmarks drottning bl.a. respekterade värdslandet genom att bära en vacker huvudbonad,jämte svenska regeringen som representerade Sverige i hyckle😮🤔?

    • 🇩🇰 Danmarks drottning har ryggrad, till skillnad mot den svenska ”feministiska” regeringen… Snälla ta tillbaka Skåne… kunde ni ta tillbaks Bornholm på deras begäran så kan ni väl ta tillbaka oss med. man får ju skämmas för att man är svensk

  3. Jag minns dem. Jag minns också att jag skämdes för att vara svensk då… sen kom jag fram till att jag är inte svensk, jag är skånsk. De representerar knasiga 08or. (Det finns ”icke-knasiga 08or” oxå 😉.) Så sedan skämdes jag inte alls. Vad gör man inte för att överleva?

  4. Jag ställer mig frågan om muslimer som kommer på besök till Sverige visar samma respekt och ta av sig slöjan med tanke på att Sverige är ett kristet land och här bär vi ingen slöja.

Kommentera