Den dansk-svenska prideparaden i Köpenhamn och Malmö ställer in

HBTQ. World Pride ska genomföras i både Malmö och Köpenhamn. Hur evenemanget kommer att pandemianpassas på den svenska sidan kommer arrangören att gå ut med senare under dagen. Evenemanget har förberetts i fem år och ursprungligen hade man hoppats på en miljon besökare till Köpenhamn, enligt ett pressmeddelande.

Pride i Stockholm. En partiledare saknas klokt nog, två tvekar och övriga är för galenskapen.

Den stora paraden under World Pride i Köpenhamn i augusti ställs in på grund av coronaläget. Paraden var tänkt att locka upp emot 35.000 deltagare, och kommer ersättas med flera mindre evenemang.

Efter fem års planering är vi såklart besvikna att behöva skala ner vissa evenemang. Men säkerheten måste prioriteras högst, säger Benjamin Hansen, chef för arrangören Copenhagen 2021.

World Pride anordnas gemensamt i både Köpenhamn och Malmö. Enligt pressmeddelandet väntar besked om vad som händer med planerna på den svenska sidan senare i dag.

-Pettersson säger att alla nyheter är inte dåliga, ännu bättre vore om evenemanget ställdes in helt. Prideparader är ett vänsterblivet politiskt särintresse och inget för samhället att ödsla skattepengar på…

Ävenn Malmöfestivalen ställs in. Det fanns planer på att festivalen skulle coronasäkras men arrangören har nu fattat beslut om att avblåsa evenemanget då tiden för att planera har blivit allt för knapp.

– Vi ser fram emot sommaren 2022 och hoppas att världen då har hunnit andas ut och samla sig, säger Andreas Schönström (S), tekniska nämndens ordförande, i ett pressmeddelande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Den dansk-svenska prideparaden i Köpenhamn och Malmö ställer in

  1. Pride i Malmö går väl inte. Vad händer då i Rosengård och andra muslimska enklaver. Kommer det att bli kravaller och upplopp när alla hbtq personer kommer och vill visa sin kärlek till alla som bara tror på Allah.

  2. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Pride borde förbjudas helt o hållet. 😄😄👍👍

  3. 35 000 deltagare…Hmm. Är det dom som Centern suktar efter, eftersom den “Röde Huggormen” marknadsför sig som älskare av Bögeri, Pedofili, Nekrofili och Tidelag. “Barnen kommer att älska den rosa enhörningen”, sa någon ansvarig. Se upp för centerpedofilerna då ! De kommer att stå där och lurpassa på de inte ont anande små liven.

  4. Att inte sjuklöverns företrädare skäms, Det fattas bara dumstruten på huvudet. All heder åt Jimmy Åkesson som inte ansluter sej till populismen.

  5. Pride inställt ! ! Hur skall nu de sexuellt avvikande uppnå respekt acceptans och stolthet, när de inte får uppträda i hundkoppel, nazimössor, läderselar tangasnöre i röven o.s.v..Men vi får hoppas på flaggnlng från offentliga byggnader.

  6. Håller med Pettersson som sagt vänsterextremt särintresse som inte ska bekostas av skattebetalarna.

Kommentera