Andrew Gonnella misstänks ha våldtagit barn i Sverige, greps av polis i USA


BROTTSLIGHET. I flera år har Andrew Gonnella, född 1987 och medborgare i USA varit misstänkt för en grov våldtäkt mot en nioårig flicka i Västsverige. Först i april kunde mannen gripas av polis i USA, och på måndag ställs han inför rätta. – Han har varit häktad i sin frånvaro i mer än ett år, säger kammaråklagare Carin Pedersen.

Sommaren 2016 blev en nioårig flicka i Västsverige utsatt för en grov våldtäkt. Förövaren är en amerikansk man i 35-årsåldern som tillhör kretsen av flickans närstående. Detta enligt det åtal som väckts vid Vänersborgs tingsrätt.

Carin Pedersen är åklagare i målet: – Han lämnade Sverige i november 2016 under tiden som utredningen pågick, säger hon. Mannen har sedan dess uppehållit sig i USA, där han är medborgare.

Ur åtalet: ”Andrew Gonnella har genomfört ett vaginalt samlag med NN1. Andrew Gonnella har även slickat NN1 i hennes underliv och därefter fört sin penis i NN1:s mun, vilket är sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna är jämförlig med samlag. NN1 var vid tillfället 9 år. Det hände någon gång mellan den 13 juni 2016 och den 28 juni 2016 i Högen, Ed, Dals-Eds kommun. Brottet bör bedömas som grovt med hänsyn till det våld som utövats. Våldet bestod i att Andrew Gonnella genom sin kroppstyngd tvingade ner NN1skropp, att Andrew Gonnella stoppade en kudde i NN1:s mun samt att Andrew Gonnella tryckte ned NN1:s huvud mot kudden

Enligt stämningsansökan bör våldtäkten bedömas som grov med hänsyn till det våld som utövats och ”eftersom Andrew Gonella visat särskild hänsynslöshet och råhet med hänsyn till att NN1 tillhörde kretsen av närstående och med hänsyn till NN1:s låga ålder”. Mannen misstänks även för grovt sexuellt övergrepp mot barn.

-Pettersson skulle inte ha något emot att kalla in…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168G


6 responses to “Andrew Gonnella misstänks ha våldtagit barn i Sverige, greps av polis i USA

 • Mm

  Hoppas aset blir kvar i USA och döms enligt deras lagar. Döms han i Sverige är han ute efter några månader, han är kanske rentav med i pedofilpartiet, gamla Bondeförbundet. Om inte blir han säker särskilt inbjuden till deras pedofilmöten.

  Gilla

 • Ingen särskild

  Håller med dig, Pettersson. Kalla in Dalman!

  Det finns inga som helst ursäkter för ett sånt här brott. Det är ren ondska, inget annat.

  Gilla

 • Niklas R

  Hoppas att blir åtalad och dömd i Ohio. Där kommer han få minst 3-11 års fängelse. I Sverige kommer han att få 3-11 månader.

  Gilla

 • Roger P

  Gonnorrella ser ut som ett barn, då måste han vara ett baaaaaaaarn?
  Sverige välkomnar gärna för genusuppfostran och ringa straff !!!

  Gilla

 • Stenbock

  I USA får han ett rejält straff som han hade undgått,om han stannat kvar i Abzurdien…Hoppas sedan har får de rätta kompisarna i fängelset,som uppfostra honom.

  Gilla

 • Tony

  en typisk centerpartist?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: