20 bränder i Eskilstuna


BROTTSLIGHET. På en halvtimme har det under kvällen kommit in runt 20 brandlarm i området kring Eskilstuna enligt SOS Alarm.

Majoriteten av bränderna handlar om bilbränder.

Totalt handlar det om c:a 20 olika larm om bränder runt om i Eskilstuna med omnejd, enligt SOS-alarm. Det ska även ha brunnit i en lägenhet och en husvagn. Det har även kastats ett brandfarligt föremål mot polishuset. Samtliga bränder ska vara släckta och inga personer ska ha skadats.

Det första larmet kom in klockan 22.29 om en brinnande bil vid Årbygatan och därefter kom larm efter larm in till SOS.

-Pettersson säger att mångkulturen levererar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “20 bränder i Eskilstuna

 • messkalle

  Beställ sa Löfven. Levererat svarade Stenevioch Bolund.

  Gilla

 • eva

  Kebabtekniker i farten igen? Gick grillningen snett?

  Gilla

 • folksam2010

  Har Landsfadern uttalat sig om detta ännu? När en fritös bran i en sk ”källar Moske” i Eskilstuna då for han dit med Regeringsplanet den gång var det n olycka Nu är det ju en Verklig Attack Brandbomber kastade mot polisstation 20 bilar uppeldade Landsfadern har jag sett i uttalande har Lett Sverige åt rätt håll anser han om detta är mot rätt håll lär jag nog fly till Danmark

  Gilla

 • Nils Dacke

  Eftersom ingenting har med någonting att göra i bananrepubliken i norra Europa så kommer dessa dåd att räknas som pojkstreck och lite bus. Detta är terrordåd riktade mot det svenska samhället och måste räknas som ett sådant, fortsätter utvecklingen kommer vårt land att utvecklas till random menaland. Trots denna utveckling vill partier och regeringen fortsätta massinvandringen till varje pris med tanken att svensken skall tuktas att älska mångkultur och kaos.

  Gilla

 • grebom5

  Förr kom invandrare till Eskilstuna tidigt kom Eskil förkunnade kristendomen senare kom Reinhold Rademacher han var den första föreståndaren vid finsmidesmanufakturen.

  Till skillnad från nutidens, enligt svetsarlärlingen, hop som enligt samme lärling skall ge vinst, fan vet när, så var tidigare inkommande dugligt folk som lärde oss något.

  Alltså stora tillgångar som inte kostade utav gav oss förtjänst från i stort sett dag ett.
  Skillnaden är också stor på ett annat vis, de som då styrde var en helt annan kaliber än dagens ärtbössor.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Det här har jag väntat på i 10 år… En av orsakerna till att jag lämnade den skithålan

  Gilla

  • Peter de Mander

   En polare som inte varit i Fröslunda (Eskilstuna) på flera år… Gick på bussen och yttrade orden ”har det brunnit på bussen?” varvid chauffören kastade av honom… Tja… så fort förändras vår värld medans högadeln skor sig på medborgarnas bekostnad.

   Gilla

 • Tony

  Det ska se ut som i M.Ö för att dessa figurer ska må bra,
  men felet ligger på dem som utan hänsyn till andra människor
  importerar figurerna!

  Gilla

 • Nicklas

  Längtar till den dagen då det är färdiggullat med detta pack.

  Gilla

 • Anton AK

  Detta är importörernas fel.
  Genomtidernas största importörer av skadliga element som har sänkt Sverige till en skitland med situationer som enbart fanns i tredje världen förut.
  Är inte längre arg på untermenschen som på daglig basis bränner, våldtar, misshandlar, mördar, langar knark, skjuter vild bland folk. Det är ungefär som man ska bli arg på en smittsam virus som fienden har med uppsåt spritt. Dem har samma status som farliga virus för mig och därmed samma värde.
  Det hela är makthavarnas fel och idioternas som har röstat fram dessa Sverige fiender även efter år av politiskt misslyckande. Att med uppsåt göra illa ditt folk och förstöra ditt land genom att släppa orcher in i landet och inte ens efter åratal av jävulskap försöka rätta till genom invandringstopp och Återvandring är utan överdrift landsförädderi och borde straffas därefter.
  Fan ta er Ruinfeldt, Steffe, Rödskrikan med anhang
  Hoppas ni dör ensama i plågor för ni har förstört en av världens mest välmående land . Uslingar!

  Gilla

  • observatör

   Pk-svenskarna (inklusive dialogpoliser) får väl trösta sig med det klassiska Löfvén-citatet om invandringen: ”det blir bättre längre fram”.

   Gilla

 • janne

  Det är bara klassa som ett terrordåd och inget annat,dom
  ansvariga ska dömas och utvisas och inte bjudas på korv
  och pizza av dialogpoliser,vilket jävla ord förresten.

  Gilla

 • Maya

  Man undrar ju hur dom tänker dessa ärthjärnor.Varför vill man skapa kaos ? Är det för att visa att man har makt ? Är det för att det är häftigt när det brinner ? Eftersom hjärnkapaciteten är ytterst begränsad hos dessa primater så är nog orsaken våld och makt det närmaste svaret man kan komma.Det är dags att göra lagändringar snabbt så att daltandet med straffrabatter och dessa löjliga samhällstjänster tas bort.Det ska svida rejält för dessa yngel ? att bete sig som svin…

  Gilla

 • Karlsson

  Sverige måste bli brutalt stenhårt mot sån här skit. Det räcker med armband pizza och gulligull, FÖR HELVETE VAKNA SVENSSON!!!!!!!

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Wow… jag skulle vilja ge en stor applåd till eskiltunas brandmän. 20 bränder och alla är släckta… vilket jobb de måste haft och att de lyckades… vilken bravur.

  Gilla

  • jr

   De fick kalla in folk från närliggande städer också. Svenska städer är inte rustade för terrordåd som detta.

   Gilla

   • Jenny Ek (wadyr)

    Ja, det är bra kämpat av alla brandmännen. Tänk dig den dagen våra brandmän får för sig att strejka…Då kommer sverige att brinna ner till aska. Måtte de för alltid orka kämpa!

    Gilla

 • Erling

  Det är bara Kalle, Lasse och Anders som är i farten. Det har alltid varit så här. Det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat.

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Svensken lider av en romantiserad bild av brottslingen. Att det är brottslingen som är offret och att det är den som drabbas av brottet som är den skyldige. Svensken har hjärntvättad av media och press att tro det inte finns något ont hos den kriminell utan snarare att de är missförstådda. Deras liv är så spännande att press kan skriva spaltkilometer om hur de utfört sina brott hur de klarat sig från brott och hur bra de haft på svenska fängelser. I film matas vi med brottslinges rätt att stjäla, eftersom det finns ett överflöd av rikedom och att vi skall vara solidariska mot alla. ”Släpp fångarne loss det er vår” är en del av hjärntvätt som pågått i detta land. Straffrabatten pga. ålder och andra orsaker. Oviljan från rättsväsen att döma kriminella efter de lagar som finns.

  Gilla

 • Invandrare1957

  Utvisning av hela familjen är mitt recept när det gäller invandrarbrott. Förstår inte varför man vurmar om brottslingar i Sverige. Kommer ihåg när jag var 15-16 år gammal när tjejerna började besöka fångar i fängelset. En av dom är ihop fortfarande med någon marockan. Egen bilverkstad som mest verkar handla om knarkförsäljning. Man undrar varför vilket liv har hon haft egentligen. Morsan uppfostrade mig att begår en finländare brott. Så drabbar det alla finländare o deras rykte. Men där skiljer det sig i tankesätt mellan finländare o svenskar. För en svensk är det nästan en fördel med brottslingar då får man ta hand om dom. Jag undrar bara varför vad är diagnosen. Är det hjärntvätten från sossarna. Det handlar ju om att bygga rätt för framtiden. Men klart för politikerna är det väl positivt när BNP stiger med ökad knarkförsäljning. Varför.

  Gillad av 1 person

 • Hasse

  En helt vanlig måndag i före detta Sverige.Hur såg det ut 1961?
  När ska inkompetena riksdags ledamöter reagera.tex hela muslimska partiet MP,som inte är ett miljöpartiet.

  Gilla

 • Br

  Inbördeskriget är i full gång!de vill knäcka det svenska samhället sönder o samman.det dröjer innan dessa idioter blir lönsamma.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: