Medias unkna kvinnosyn…

ISLAM & MEDIA. Gårdagens ledare i lokaltidningen Södermanlands Nyheter har rubriken: ”Unken kvinnosyn hör inte hemma i sporten”. Om detta är vi överens, men inom islam frodas den unkna kvinnosynen och jag har inte sett att SN och andra medier kritiserar islams kvinnosyn. Tvärtom, SN och andra hyllar islam och invandringen av kvinnoförtryckande individer gång på gång.

Södermanlands Nyheter. Skärmdump 2021-05-15.

Södermanlands Nyheters chefredaktör är också chefredaktör och ansvarig utgivare för Eskilstuna-Kuriren, Sveriges första öppet islamistiska tidning. När jag startade bloggen för över tio år sedan, var en stor anledning att SN och andra inte tog in insändare som var kritiska till islam och muslimsk invandring.

SN hade samma politiska redaktör då som nu och EK:s politisk redaktör, Alex Voronov, är islamist helt öppet, där kan man snacka om unken kvinnosyn, herr Voronov har till och med portat Pettersson från hans twitter. Skulle Olof Jonmyren, politisk redaktör på SN, kritisera islam som han kritiserar idrottsrörelsen fick han troligen se sig om efter ett nytt jobb. Räntor och amorteringar på bilen i villan i det helvita området ska trots allt skötas och då duger det inte att kritisera islam och invandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Medias unkna kvinnosyn…

 1. En till Sörmland nyinflyttad person bytte tidning vid flytten och valde Eskilstuna-Kuriren. Han sade upp prenumerationen ganska snart, anförde skäl till detta när han nämnde det för mig att han inte gillade chefredaktören. Jag som hade lite längre erfarenhet av tidningen angav mina skäl till varför jag inte tar i den tidningen med tång så länge nuvarande chefredaktör sitter kvar.

 2. Undrar hela tiden över hur människor som den där kan bo i ett så rasistiskt land som Sverige? Ett land som givit honom friheten att spy sitt skit offentligt, som dessutom låter dem han hatar betala för det. Sjukvård har den nästan gratis, liksom tandvård, bra mat och friskt vatten.

  • Är sååå enig med dig, otacksamma skitstövlar! Detta hade aldrig fått ske om det hade varit ett sunt förnuft som varit rådande med uppåtgående politiska åsikter!

 3. Denne uppenbart rubbade person kan sitta och dela ut smockor
  till dom som som betalar hans lön. Vad gör figuren i ett land som
  inte vill ha att göra med hans vridna religion som borde varit utdöd
  för tusentals år sedan ? Åtminstone inte folket!

  • Religionen vill inte Svenska folket ha med att göra, ja
   givetvis inte med Voronov heller!

 4. Vilken tur att Sverige har presstöd till sådana här tidningar så de inte behöver vara beroende av faktiska prenumeranter eller annonsörer. På en fri marknad hade en sådan här tidning som Södermanlands nyheter gått i konkurs för länge sen.

 5. En mycket obehaglig man. Han skulle behöva ha ett riktigt jobb isf att sitta som politisk redaktör och dessutom flamsa runt med sina kommentarer på social medier. Man tycker att ansvarig utgivare borde vakna till någon gång innan dom förlorar ännu fler läsare.

 6. Som jag skrev igår om kvinnosyn unken eller ej.
  När stöld räknas som skäl till utvisning men inte våldtäkt av kvinnor då är både värdering och syn på kvinnor oerhört järnåldersaktig.
  I.o.f.s. kan det stämma överens med den syn vi har på en särskild religion som just stammar från den tiden och är nu mycket livaktig i Sverige.

 7. Jag kretar ner ett par rader till en vän direkt (som är journalist på SN)
  Det här är helt förkastligt…

 8. Förstår att Petterson inte kan komma till tals i SN när det verkar vara språkrör för islam.

 9. En man som anser att vi skall ha samma import av individer som 2015, borde fråntas sin rätt att vistas ute bland normalt folk.

Kommentera