16 thoughts on “Ropen ekade

  1. Detta gott folk är inget annat än socialdemokraternas importerade valboskap som skanderar

  2. Vilken jävla cirkus . Självklart är det som händer där borta fruktansvärt och oerhört tråkigt när barn och civila dör..Ingen oskyldig ska uppleva krigets fasor…Men Åk dit i stället och kriga som män mot Israel om ni är så mån om Palestinas sak. Dra inte skiten hit. Det är enkelt att kaxa sig bland fredliga rädda försvarslösa människor och totalt menlösa fega poliser och makthavare. Sverige tillhör svenskarna och ni har ingen rätt att ställa nån krav här.
    Vi vill inte ha med eran konflikt att göra och vi har inte gjort palestinier nåt illa. Ni fick tak över huvud, mat och pengar på skattebetalarnas bekostnad i Sverige och Europa. Ut med er och Alaku Akbar kan ni ylla ute i Sandöken .

    • De är fega desertörer! 😠

      Och så gullas de av Socialdemokraterna samtidigt som Socialdemokraterna tjuvar/snor våra pengar för att skicka till Palestina för att fortsätta terrorisera Israel.

      Hoppas att Israel sänder sina duktiga ”grupper” för ”samtal” mot de som bidrar till deras lidanden.

  3. Så här bär de sig åt med jämna mellanrum i hela landet. Skrikiga och hotfulla demonstrationer som stoppar upp trafiken, utan polisens ingripande.

    • Det är Hamngatan i Sthlm, där spårvagnen går mellan Centralstationen och Djurgården – förbi varuhuset NK, som syns i bakgrunden.

    • Många springer i Socialdemokraternas koppel som knähundar 🐶 … men inte alla, en del är bra och vägrar sig förnedras.

      Allt gott till er poliser som är rakryggade och agerar FÖR Sverige och svenskarnas bästa.
      🙏🏻 Tack till er.

  4. ”Sverige har aldrig varit så säkert som nu” sades det men ingen talade om för vem eller vilka.
    Kan de vara ministrarna med säkerhetsvakter, eller vilka?
    Förstår inte väljarna orsaken till nationens tillstånd?
    Rösta inte på de som vill göra oss svenskar till en minoritet i eget land.

    • Dom menade väl importerna, för dom har aldrig varit säkra
      på en inkomst, förrän dom kom till Sverige, för nu dimper
      den in på kontot varje månad!

  5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    De politiker som har haft makten de senaste decennierna har mycket på sitt samvete. Bygga upp ett land tar sekler i anspråk, destruktiva krafter kan förstöra landet under ett antal decennier.

    • ”Bygga upp” tar inte decennier utan århundraden (om inte årtusenden) av hög dödlighet och selektionstryck. ”Destruktiva krafter” kan inte förstöra något så länge de inte förändrar demografin. Svenska väljare utser sina ”destruktiva krafter” som ledare val efter val. Befolkningen är självdestruktiv. Det är en del av slutskedet i av en civilisation.

      • Ursäkta mig men jag skrev att bygga upp ett land tar sekler i anspråk. Enligt forskning har det mer eller mindre moderna Sverige vuxit upp sedan 1300-talet och Birger Jarls dagar.

      • Mycket bra skrivet! ”Svenska väljare utser sina ”destruktiva krafter” som ledare val efter val. Befolkningen är självdestruktiv. Det är en del av slutskedet i av en civilisation”

Kommentera