Hjälp polisen att identifiera två rånare i Malmö

VÅLDSVÅGEN. Polisen behöver hjälp att identifiera två gärningsmän misstänkta för rån i Malmö. Personerna på bilderna är misstänkta för ett rån som inträffade den 2 april 2021 utanför Centralstationen i Malmö. Den som har information om personerna kan ringa 11414 eller lämna tips på polisen.se.

-Pettersson noterade att Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson i den senaste partiledardebatten påstod att en stor del av brottsligheten är importerad och att centerledaren Annie Lööf då blev förolämpad. Det är synd om Annie Lööf som blir förolämpad så ofta av sina skyddslingar som hon påstår är läkare, lärare, ingenjörer osv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Hjälp polisen att identifiera två rånare i Malmö

 1. Ja de två på bilderna,ser ju ut precis som alla de andra invällarna,bosatta runt över hela Abzurdien !
  Senast igår råkade jag parkera intill en handikapp-plats,Där höll två som påminde om rånarna på bilden,men detta var i Sundets Pärla….

 2. Ser ut som vilken som helst Södertäljebo eller boende i Malmö. Var i Södertälje det var som Södertälje men ändå inte. Känner inte igen folket.
  Hur många finns det som mig som inte känner sig hemma i sin egen hemstad.

  • Invandrare1957, det är många som delar din känsla av att inte känna sig hemma i sin egen hemstad, (och som för dem delen inte heller längre känner igen Sverige). Väldigt många känner sig inte hemma – en toppdelad artikel i dagens lokalblaska Helsingborgs Dagblad heter ”Folk med utländsk bakgrund driver folkökningen i Helsingborg”, (låst) och inleds med texten: ”Med invandring och allt fler invånare med utländsk bakgrund har staden vuxit med rekordfart. Forskaren Joakim Ruist visar att det är staten som står för de ökade kostnaderna – och tycker att man ska ha mer begränsade förväntningar på integrationen. Det är tack vare invandrare och folk med utländsk bakgrund som Helsingborgs folkmängd har ökat de senaste 20 åren. Antalet med svensk bakgrund har i princip stått stilla under hela perioden, medan de med utländsk bakgrund mer än fördubblats.”

   Om känslan av att leva under ockupation, skriver författaren, socionomen och tidigare SVT-journalisten Gunnar Sandelin, – exempel ur längre text: ”För mig är Sverige numera landet som gavs bort. Vi som levt här länge minns ett annat land. Nu ska vi istället gilla läget. Liksom resten av folket, har vi aldrig i några val och än mindre i någon folkomröstning, tillfrågats om vi vill ha den demografiska omvälvning som sedan länge pågår. Jag tycker att ”grov trolöshet mot huvudman” är ett relevant begrepp när det gäller att benämna den PK-istiska elitens gärningar. De har länge och målmedvetet satt sitt eget folk på undantag och givit bort vårt land till hela världen.”
   https://detgodasamhallet.com/2021/05/05/gunnar-sandelin-kanslan-av-att-leva-under-ockupation/

   Gunnar Sandelin i en annan artikel, om ”Sveriges demografiska förändring under 20 år”, där han bl. a. skriver, citat: ” Sverige har under årtionden har haft en extremt högre asyl- och anhöriginvandring än övriga Norden…fram till 2003 räknade våra myndigheter ”utrikes bakgrund” som liktydigt med att vara utlandsfödd eller född i Sverige med minst en utrikesfödd förälder. Över en natt snävades emellertid definitionen in till att gälla två utrikesfödda föräldrar. Vips försvann en halv miljon personer med invandrarbakgrund och lika många svenskar tillkom i den officiella statistiken. När jag frågade SCB varför man gjorde ett sådant tvärt lappkast blev svaret att ”vi och Migrationsverket tyckte att det var dags för det!”.Såvitt jag vet har inte riksmedia berättat om denna förändring”.
   https://detgodasamhallet.com/2021/04/02/gunnar-sandelin-sveriges-demografiska-forandring-under-20-ar/

 3. Ser att polisen misstänker dem utan tillstånd, se polisens hemsida, rånet skedde och de ber om hjälp 41 dagar senare.
  Förmodligen för att säkerställa att de inte finns kvar i polisens bevakningsområde och för att minska på skrivarbetena.
  Det behövs fler civilanställda hos polisen samt lite räfst och rättarting med ledningen.

  • En av dem har ändå munskydd. Det har aldrig de tiggare, vilka går omkring på lokaltågen här i Sthlms-regionen och tigger pengar. Inte heller så håller dessa något 2-metersavstånd till passagerarna, som vore lämpligt i pandemitider. Och Moderaterna och Miljöpartiet, som ansvarar för kollektivtrafiken i regionen, säger ingenting!

 4. Åhhh…dessa etniska svenskar….varför ALLTID dessa etniska svenskar !?

  Kommer ni ihåg, när ni var barn och det var tryggt, säkert och värsta brottet var att palla äpplen.

  Socialdemokraterna fortsätter att berika Sverige och svenskarna…EN VINST FÖR SAMHÄLLET 🤮

 5. Hmm. Det är alltså de sedvanliga utövarna, dom som i andra fall beskrivs som ”mörkklädda”.

Kommentera