Värme Är Kyla


Tony Heller om klimatljugarnas flexibla förhållningsätt till vetenskap och verklighet!


4 responses to “Värme Är Kyla

 • Rädd

  Varför, vilket syfte har de som ni kallar ”klimarljugare”.

  Gilla

 • Tony

  Man måste vara bra korkad, eller ha andra motiv med dessa
  argument om man tror att människan kan påverka klimatet,
  och dessa argument kan stavas pengar!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Om mänskligheten ser till att ÖKA CO2 i atmosfären till mer än 0,08%, så kan jorden lätt försörja 80000 miljoner OCH samtidigt återlämna ca hälften av dagens brukade marker till naturen. Dessutom kommer öknar och stäpper beskogas, skogar växa högre upp längs bergssidor, tajgor växa bort.
  Någon resursbrist råder INTE. Varje gång ekonomiska ”klippare” påstår sådant så går det några år och sedan har nya fynd av resursen täckt behoven. Nya tekniker skapats som minskar behovet av viss resurs. Således hade ”Agenda 2021” åtgärdats redan 5 år efter beslut. Detta innebar att FN då beslutade om ”Agenda 2030”, och gissa vad? Redan efter 5 år hade alla positiva krav hos Agenda 2030 uppnåtts. Vissa krav, typ att sänka jordens befolkning till 500 miljoner, kommer givetvis aldrig att verkställas – fast f-n tro om inte FN, Globala Storbolag, Bankoligarkerna resp tokiga kommunister skulle vara kapabla att starta massutrotning av mänskligheten. Begå självmord? Nu fattar FN inga Agenda-beslut längre, utan lägger till hip som hap utan att tillfråga världens gräsrötter vad de anser. Och sedan påstår FN att tilläggen ”alltid” varit del av Agenda-beslutet.

  Saken är ju att världskommunism och planekonomi ALDRIG har löst några problem för en befolkning. Snarare är sådant ORSAK till massor av problem som hotar mänsklighetens fortsatta existens. Tänk på att allt högre kolbaserat liv går in i en ”utdöendefas” från det att CO2 når ca 0,025% i atmosfären. Något som var fallet fram till ca 1900.

  Gilla

 • grebom5

  Klimatintresserade kan finna vilka argument de vill ungefär som då man läser Bibeln, men man måste läsa också gamla testamentet.

  Klimatet har skiftat på vårt klot sedan urminnes tider, varma perioder, utan mänskligt utsläpp, har ersatts av istider likaledes utan mänsklig påverkan.

  Vad som förstör vårt klot nu är att vi är väsentligt fler människor än tidigare som kräver mer resurser och de som inte kan utveckla sina egna länder vill fly till de mer utvecklade.

  När så de utvecklade länderna tror sig hjälpa de som blivit efter, så spenderas pengar för att köpa sig ting man inte förstår.

  Vad som saknas är kunskap och erfarenheter, precis som hos flertalet av våra broilerpolitiker, och det får man inte med mera pengar utan med gedigna egna insatser.
  När den late sätter sig ner och vilar, lär sig den flitige något nyttigt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: