Ann Linde signalerar

UTRIKES & VALET 2022. Som ni vet pågår det ett krig mellan Israel och den arabiska terrororganisationen Hamas. Sveriges utrikesminister lägger huvudansvaret på Israel, till muslimerna skickar Linde en helt annan signal nu när ramadan är slut.

”Eid Mubarak till alla som firar. Hoppas ni får en fin dag med nära och kära och att det bjuds på mycket baklava!” skriver utrikesminister Linde på Twitter.

Ann Linde. Bild från Twitter

Ann Linde är säkert helt medveten vad hon signalerar inför valet 2022. Det finns betydligt fler muslimer än judar i Sverige och det gäller att hålla väljarna på bra humör.

Att det är Kristi himmelsfärdsdag idag och att damen bor i ett ännu så länge kristet land bryr hon sig inte om. Hon är fullt medveten.

Judar i Israel. Katastrof.
Muslimer i Sverige. Berikande.

-Pettersson konstaterar Linde glömde slöjan, för det kan det snart bli spöstraff…

Ann Linde i Teheran, Iran 2017

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Ann Linde signalerar

 1. Den där festen vid ramadans slut och festen om det iranska nyåret verkar ha stigit PK-iterna åt huvudet totalt. Då skall alla fira det minsann! Flytta till Iran, Ann Linde eller till Gazaremsan eller Västbanken, bara inte stanna i Sverige. Vad du gör privat och hur mycket kakor (själv gillar jag inte baklava, har ätit det en gång , alldeles för sött) du än bjuder på så gör det PRIVAT. Du är utrikesminister och måste tänka på åtminstone en ögonskenligen neutral balansgång.
  Vansinnigt dåligt omdöme!

 2. Man måste få kalla henne rätt och slätt ond Kärring! Hon vill av hela sitt hjärta provocera och hata svensk kultur med all vad det handlar om! Likaså var det med Mona Muslim hon tyckte att svensk kultur var lite små-löjlig!

  • Ni ger henne alldeles för mycket credit. Hon är bara en av alla dessa dryga helsingborgskärringar som jag dagligen måste vistas med. Hon är dum i huvudet, obildad och outbildad. Hur i helvete hon blev utrikesminister är ett stort frågetecken. Kvinnan är galen.

  • Det HAR redan gått förlångt… denna påstådda ”feministiska” regering hyllar en ideologi som hör hemma på stenåldern… vi hade kvinnofridslagar i Norden för snart tusen år sedan. Hur går det ihop med att man vill importera en dogm som bygger på våld och förtryck mot kvinnor? Tvi vale

 3. Vilken vidrig människa. Tyvärr är det SVERIGE du ska representera. Måtte du och dina likar bli behandlade på sama sätt som nazisterna i Nürnberg.

 4. Att sossarna kryper för islam är inget nytt. Muslimerna är partiets nya väljarbas när nu landsbygdsborna, pensionärerna och arbetarna sviker. Vänta bara, vi har bara upplevt början.

 5. ja förstår fortfarande inte varför israel tolerera natliga attacker ..denna remsa mot havet där jihadisterna ligger skulle israel med arteller och stridsvagnar pressa ut i havet.
  det är bara att dätta igång

 6. Denna förrädare 🤬

  Israel, ni har all rätt i världen, att visa vad som gäller, genom uttalanden eller genom handling.

  Här spottar Ann (Socialdemokrat) på Israel och israelerna och beskyller de för denna terror…FY FAN !

  Kan först Israel om de funderar på vedergällning.
  Israelerna är inga hycklande knäböjande feministiska knähundar…de är kanske världens tuffaste soldater.

  • Vi borde lära oss av Israelerna, kanske rent av låna en garnison att träna svensk militär och polis. trevlig kristi flygare 🤓på Er allihop.

 7. Har fanskapet glömt att vi skall föreställa att vara ett neutralt land?
  En sådan enögd och pro-muslimsk minister borde få sparken i synnerhet eftersom hon är utrikesminister.
  Om hon skulle skicka något till araben så vore det en uppmaning att sluta anfalla sin granne med raketer, om inte drar vi in bidraget direkt.

  • Bäste grebom hon är precis lika dum i huvudet som alla sina partivänner och har ingen aning om någonting.
   Du får inte ha för stora tankar om dessa
   Du blir bara mer besviken
   Fjäska för klanerna i tron att de ska fortsätta rösta på S

 8. Israel är alltid boven i detta elände.
  Att sedan araberna vill skära huvudet
  av judarna, verkar fr S håll helt OK.
  Arma land.

Kommentera