Talmannen Andreas Norlén i härva med mediestöd

INRIKES. När nuvarande talmannen Andreas Norlén och tjänstledige riksdagsledamoten för moderaterna är klar med sin politiska gärning har hans släkt lyft över 100 miljoner från staten.

I december 2020 framkom det att Länstidningen Östergötland (LÖ) fick redaktionsstöd av Myndigheten för press, radio och tv (MPRT). Utdelningen var något blygsam och omfattade bara 605 254 kronor. För att få del av stödet har LÖ uppgett att de hade redaktionella kostnader på 1 867 947 kronor för helåret 2019 där kostnaderna för hela utgivningen låg på 5 832 695 kronor. Handläggare i detta fall var en inhyrd konsult vid namn Hilda Wall Gullstrand från bemanningsföretaget Randstad. Vad hon säkert inte var medveten om i sin handläggning var att pengarna inte bara hamnade hos en tidning i Östergötland utan gick vidare till mamman för Sveriges Rikes talman i riksdagen.

Detta är historien om Andreas Norlén och hans mamma. Detta är journalistik som systemmedia aldrig kommer att skriva om. Långt över 60 miljoner kronor i presstöd har de fått sen han kom in i riksdagen. Sånt skvallrar man nämligen inte om.

Läs vidare på Nya Riks…

-Pettersson konstaterar att talman Norlén tillhör det gäng som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra, bidrag är ett otyg utom när de går till mig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Talmannen Andreas Norlén i härva med mediestöd

 1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Varför tillät talmannen Annie Lööf att vara en förmedlare vad det gällde att sy ihop (kungamakare) en ohelig konstellation mellan S,Mp,V och l Centerpartiet som en nyckel för att utesluta SD ?

 2. Lita inte på de moderater som sitter i riksdagen!
  Den ene värre än den andre
  Med den partiledare de har kan det inte bli bättre

 3. Islam går att förena med demokrati. Aldrig.
  Hur mycket påverkat var han vid det tillfället.
  Om han står för den ståndpunkten klassar jag honom som förståndshandikappad.

 4. Visst han är en filur, men han har rätt i att SD inte är ett borgligt parti, de är ungefär som S men mer öppet fientligt mot invandring. Både S och SD sympatisörer är rädda för att invandringen skall kostaför mycket och på så sätt hota bidragen, om bidragen drogs in skulle mer än hälften av svenskar och utlänningar vara obeskrivligt fattiga.
  Förr så såg man på arbete som det ärliga sättet att försörja sig och sin familj, nu ropar alltför många på staten utan att se sin egen roll i försörjningen.
  Ett tag tänkte jag här räkna upp alla bidrag men kom på att det skulle ta för lång tid.
  Hjälpa sina gamla föräldrar, näe det är inte min sak, det är statens. Besöka dem och ta med en öl eller två, nej för tusan, vad gör kommun, jag ska grilla ikväll.

  • Jag försöker dra igång en dissuktion, men ingen vill svara, vad är fel och vad är rätt.

  • Rädd!
   Jag är rädd för att du har rätt, det är för många som dels inte bryr sig dels bara tänker på sitt och de sina.

   Den som startade processen slutade sin bana på Tunnelgatan, men då var skadan redan gjord.

   Bland våra partier så är det genomgående draget socialism i lite olika grader, men inte ens moderaterna är särskilt borgerliga.

   Vi har en till största delen räddhågsna politiker som är rädda för att ha en åsikt som kan kritiseras av de PK, därav följer en slätstrukenhet som föder de som alltid blir kränkta.

  • De behöver inte alls bli fattiga, vad för tror Rädd det?
   De ska bara åka hem, festen är slut.

  • Öppet fientlig är väl inte rätt, snarare öppet kritisk. Tycker fienlig är ett alldeles för starkt ord i detta fall.

 5. När Löfvén, efter åtskilliga rundor, skulle försöka få mandat för en såsse-regering, fick han en sista chans av talmannen. Trots att han hade fått extratid i flera omgångar, fick ha ytterligare ett nytt ultimatum. Slutdatumet sattes till dagen före julhelgen. Men eftersom Steffe är en maktgalen och korkad psykopat så sprack även den utökade tidsfristen. De bidde inte ens en tumme. Men hör och häpna. Talmannen gav då denna klåpare ytterligare tid, trots ovansagda ultimatum. Han fick plötsligt en vecka till på sig.
  Men varför detta märkliga skådespel, då ? Jo, om Steffe inte hade lyckats med regeringsunderlaget så hade han varit tvungen att avgå som sittande statsminister. Och i det läget hade Norlén fått lämna sitt uppdrag och tvingats återgå till rollen som vanlig riksdagsman. I dagens penningvärde ett tapp från 180 000 till 70 000 :- / mån. Detta ville naturligtvis den girige spolingen icke vara med om, så därför gynnade han Löfvén i det längsta.

 6. Han ser alltid ut som han döljer nåt, och det gör han. Ingen man skulle köpa nåt begagnat av.

Kommentera