Åtta års fängelse och utvisning för mordförsök på kvinna i Katrineholm

BROTTLIGHET. En man i 40-årsåldern hemmahörande i Katrineholm döms av Hovrätten till fängelse i åtta år och utvisning efter att ha försökt mörda en kvinna han tidigare haft en relation med. Händelsen inträffade på en parkeringsplats i Katrineholm den 8 oktober förra året.

Flera vittnen såg händelsen, efter mordförsöket försvann mannen och efterlystes både i Sverige och internationellt. Sex dagar efter mordförsöket greps han i Vingåker.

-Pettersson läser i flera medier att mannen är hemmahörande i Katrineholm men det tror jag inte på, vi brukar inte utvisa Katrineholmare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Åtta års fängelse och utvisning för mordförsök på kvinna i Katrineholm

  1. Förvånande att det finns kvinnor som vill vara tillsammans med såna muppar. De måste vara desperata eller vänsterfeminister.

    • Vänsterfeminister är ju extrema så de vill så klart ha ännu mer extremism
      Svårt att se någon annan förklaring

  2. Utvisning, den är inhiberad genom att de vägrar vaccinera sig och ingen släpps in i Italien utan vaccinationsintyg.
    Samma sak gäller om han utvisas till sitt hemland, inget flygbolag tar ombord dig utan att du visar intyg.
    En Jas 39 med dubbelkommando där gärningsmnnens katapult styrs från piloten, tryck på knappen över poslätten, mission completed.

Kommentera