Varför inga protester när småflickor mördas?


I maj 2020 dödades en påtänd, yrkeskriminell man i Minneapolis i USA. Händelsen blev stor och togs upp av medier och organisationen Black Lives Matter och vänsterblivna medlöpare. Protesterna urartade och blev till kravaller över stora delar av världen, även i Sverige var det upplopp. George Floyd protesterna kostade minst 20 människoliv och många miljarder kronor i skador.

För ungefär ett år sedan sprängdes en förlossningsklinik med mammor och bebisar i luften i Afghanistan. I helgen dödades minst 60 personer på en flickskola i Afghanistans huvudstad Kabul.

-Pettersson undrar var BLM och deras vänsterblivna medlöpare och deras protester är? Är en yrkeskriminellsvart man värd mer en kvinnor, barn och nyfödda?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Varför inga protester när småflickor mördas?

 • villervalle03

  Dom lättaste människorna att utnyttja för den som har lätt för att dupera folk, är just vänstermänniskor. BLM var till för att berika de som drog igång cirkusen, höga röster, stora utfall och se till att journalisterna har nåt att skriva om, de som inte gör nåt annat på dagarna, hoppar på tåget för få en chans att protestera, plundra och leva rövare. Vänster rörelsen har alltid med höga röster tågat fram och tillbaks, syftet vart inte så noga, ena dagen det och andra dagen annat. Alla deras mer eller mindre pompösa protest rörelser pyser oftast ut till nonsens orsaker, sen sextiotalet. Vänsterfolk vill vara med i fiskstim, bar nån styr dom. Som en sa, dom har skyltarna uppe, och färdiga för demonstration, innan dom hört klart vad som hänt eller sagts. Protesten är viktigare än syftet.

  Gilla

 • Kattsand

  Gissar att mördarens ”värdegrund” räknas och avgör…

  Gilla

 • Rädd

  USA England Tyskland, Sverige, Danmark osv, har försökt hjälpa Afghanistan med soldater som offrat sina liv till och med.
  De måste hjälpa sig själva, alla andra har tröttnat på att hjälpa till. Det kostar för mycket och ger inget.
  När det gäller BLM så har protesterna väckt mediernas intresse , men skulle de hålla på och bråka på garorna i USA i 20 år så skulle intresset svalna (tänk på brevbärare biter hund)

  Gilla

 • Kretin

  -Pettersson undrar var BLM och deras vänsterblivna medlöpare och deras protester är? Är en yrkeskriminellsvart man värd mer en kvinnor, barn och nyfödda?

  Svaret är helt tydligt JA

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   BLM och vänstern är en liten minoritét. VI GRÄSRÖTTER ANSER ATT BLM OCH VÄNSTERN KAN DRA ÅT H-E! Deras gullgris med dem. Dessa kvinnor och flickor är var och en värd alla BLM och vänster. Mördare tyr sig till varandra!

   Gilla

   • Rädd

    Tyvärr har du fel, nästan hela Europa, USA och Kanada styrs av vänstern.
    Inte ens i Sverige har högern så många sympatisörer. Möjligen en tredjedel av Kd s sympatisörer även moderaterna är till stor del höger. SD vacklar, men tar stor hänsyn till gamla Vänster väljare på nått sätt tycker jag att även SD är vänster, tex välfärd, sjukvård, pensioner och olika bidrag.

    Gilla

 • Olof.p

  Jag tror vänsterblivna är lika inavlade som muslimer.

  Gilla

 • Jorma

  Att det ser ut som det gör beror säkert på att sossarna missade Herr Löfven på 50-60talet
  Han borde ha fått samma behandling som så många andra så kallade mindre värda.
  Allt enligt deras egna nazisympatisörer.
  På statsministernivå.

  Gilla

 • Tony

  Men vad som händer i Jerusalem håller dom noga reda på!

  Gilla

 • Tony

  Fega skita på vänsterkanten fungerar så! Mycket ynkligt!

  Gilla

 • centurion

  Annie Lööf säger ju att hon ”känner förakt” mot Jimmies varningssignaler. Det måste ju också innebära total likgiltighet inför de flickor som mördades i islamismens namn. Att hon står ut med sig själv.

  Gilla

  • Rädd

   SD är mer vänster än C, skillnaden är att centern blivit väldigt invandrarvänligt, kommer inte ihåg när de svängde och varför.

   Gilla

 • grebom5

  Vad är det för feg Regering vi har, vill inte stöta sig med islam kan tänka. Här kan man tala om att känna avsky för både vårt etablissemang såväl den religion vilka säger sig vara goda och fredliga. Satans mördare sa adelsmannen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Jo för Sveriges regering är:
  AVSKYVÄRDA FALSKA VEDERVÄRDIGA HYCKLARE !
  🤮

  Detta visar vad Socialdemokraterna tycker om när barn slaktas och mördas.

  Socialdemokraterna allierar sig med Centerpartiet Annie Lööf, och de har inte än ( vad jag hört ) tagit starkt avstånd ifrån pedofiler.

  Så, det ser man vad vissa partier i Sverige värnar om …. FY FAN 😡😡😡

  Gillad av 3 personer

 • G Nordström

  Den ända glädje jag kan få, det är att veta att det blir dessa vänster idioter som först avrättas när muslimerna tagit över

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: