Håller kvinnan på att utrotas

MYTOLOGI. Ask var den förste mannen och Embla den första kvinnan i nordisk mytologi och det var asaguden Oden, som tillsammans med Höner och Lodur, som skapade de första människorna. De kom vandrande till havets strand och fann där två trädstammar: en ask och en alm. Oden, göt liv i dem – asken blev den förste mannen Ask och almen blev den första kvinnan Embla, människornas stammoder. Därefter gav Höner dem förstånd och rörelseförmåga och Lodur gav dem känsloliv och sinnen. De fick bo i Midgård. De omtalas i diktverket Völuspa och i Snorres Edda.

På Stortorget i Sölvesborg står Ask och Embla. Bild från Visit Blekinge

Nu håller Försäkringskassan på att ändra detta med människornas ursprung. Det är fortfarande män som får prostatacancer men det är inte kvinnor som blir gravida utan hen…

-Pettersson börjar tröttna på genustramset men undrar hut det blir med våldtäkts…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Håller kvinnan på att utrotas

 1. Varför är det alltid ”kvinnor” som råkar illa ut när män inte kan hålla tillbaka sina känslor? Varför inte ”hen”? Ibland är det viktigt att benämna rätt, ibland inte.

  ”Hen” är att förvilla, försvaga och tillintetgöra allt det kvinnliga, varför vill feminist/genus förespråkarna genomföra sin egen död?

 2. Det var en adelsman som var kvasisocialist ”vi måste få ut kvinnorna i arbetslivet genom, att hålla nere lönerna för männen och propagera för kvinnofrigörelse.”
  Hur? Vi startar barndagis och anställer folk som är som oss och kan få barnen att bli sossar säkerställer vår makt för decennier.
  Då blev det plötsligt fult att vara ”bara hemmafru” ett mycket underskattat yrke vill jag hävda.
  Jag ville inte ha mina barn indoktrinerade och vi var överens om att min fru stannade hemma, dessutom hade hon lägsta lönen, som sjuksköterska.
  Vårt hem blev tillhåll för massor av ungar tills föräldrarna kom hem om dagarna.
  Min frus väninnor sa ”va bra du har det som får vara hemma, jag skulle också vara hemma men vi har inte råd då att åka utomlands på semester.”
  Som om en utlandsresa skulle vara viktigare än barns uppfostran utan statligt indoktrinering.

  • Idéerna är äldre än så. Myrdalarna ansåg att barnen skulle in på institutioner för att formas till rättrogna socialister Metoderna för det skapades sen av efterkommande

 3. I alla fall visa kvinnor.
  Om man gemför med andra länder….
  Ponnsan i Gryt från Asien
  AFS

 4. Våldtäkt kan bara utföras mot en han eller hon. Om det utförs mot ett det är det tidelag. Såvida det inte är ett barn.

 5. Kvinnan sitter med makten om människans fortlevnad. Sverige har fört en politik i femtio års tid som går mot mänskligheten. Kvinnor har slutat föda barn. Familjen är i princip förbjuden vi får inte uppfostra barnen själva. Utan barnen ska in på statliga institutioner från två års ålder. Och uppfostras av staten. Staten har bestämt att kvinnan ska jobba ihop sin pension själv. Med pengar har man förstört den svenska familjen. Enbart den svenska familjen. För invandrarna dom kan komma hit och sköter dom det rätt så kan dom idka familjeliv på gammaldags vis resten av livet. Och den svenska kvinnan betalar med skatt. Jag är så pass gammal att jag kommer ihåg när dom svenska bostadsområden levde på veckodagarna. Det var fikande skrattande svenska kvinnor och barn som hade kul o lekte. Nu jobbar jag med markjobb och gör jobb i dom här områdena. Svenska områdena är helt döda på dagarna. Barnen leker och för ett jävla liv inom inhägnader. I invandrarområden där lever det. Folk står på balkongerna nyfiket tittar vad vi gör. Kvinnor sitter ute o fikar vill bjuda oss på kaffe. Finns barn ibland men dom ska ju fängslas på dagarna. Allt handlar om pengar till staten. Kvinnorna blir fattigpensionärer år 2021 har nog sämre än på sextio o sjuttiotalet. Men som idioten RÄDD. Säger vi har fått lära oss att inte gnälla. Utan accepterar det som händer helt vansinnigt. Att inte gnälla var nog mera bonden som inte gnällde utan jobbade o slet även fast det blev missväxt. Muraren gick utan o gnälla och byggde hus. Och mannen gick på plankbryggan på sågen och bor sina bräder o plankor på skinbiten på axeln utan o gnälla i ur o skur. Då var inte allt politik som det är nu. Gubbarna gick och betalade fackavgiften utanför grinden på sågen när dom hade jobbat lördagen till kl13. Nu är kvinnan slav folkökningen sköter man med invandring. Adjö Sverige o svensk kultur.

  • Alla kvinnor kunde inte vara hemma. Det har alltid funnits arbetande kvinnor. Det var i början av urbaniseringen i Sverige, då det gick att leva på en lön, som den bild du målar upp, kommer ifrån.

   Att invandrarkvinnor kan gå och dra benen efter sig beror på de höga bidragen och en usel politik som är rent skamlig mot oss svenskar. Vi är slavar åt andra länders befolkning och det verkar de flesta nöjda med.

   • Stämmer bra. Men man måste se verkligheten och varför jobbar vi. Morsan o farsan köpte första bilen kontant 1963 sen bytte dom var tredje år givetvis till semestern som invandrare dom var åka till Finland o stajla. Det var på en brädgårdsarbetarlön och morsan städade 2 timmar om Dan. Jag jobbar för att jag o min familj ska ha det bra. Inte hela världen. Sen har det alltid funnits familjer där bägge jobbade men det var valfritt. Slaveri är något som vi har nu.

Kommentera