Man skadeskjuten i Stockholm


VÅLDSVÅGEN. Polisen fick in larm om en skadad man i stadsdelen Rågsved i södra Stockholm på fredagen. – Vi har fått in uppgifter att det fanns en skadad person och vi har kontrollerat det och varit i kontakt med honom och han förs nu till sjukhus, säger Ola Österling presstalesperson hos polisen i region Stockholm.

Steget Efter

Polisen misstänker att mannen har blivit utsatt för ett brott. Polisen arbetar nu på plats för att skapa sig en lägesbild över vad som har hänt.

Polisen uppger att mannen har blivit skjuten. – Det är en bekräftad skottskada på mannen som bedöms som allvarlig men inte livshotande, säger Ola Österling.

Händelsen rubriceras som mordförsök. Mannen var vaken och talbar, enligt polisen. Mannen är en känt kriminell, bland annat dömt till tre års fängelse för grov misshandel, olaga hot och narkotikabrott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Man skadeskjuten i Stockholm

 • den fete

  ja vad nytt..detta är tjatigt

  Gilla

 • grebom5

  Rågsved 1959 tunnelbanestation öppnades och det var lätt att ta sig till stan.
  Som lantis i stan var det inte lätt att få hyra rum och fanns det något så rök halva månadslönen. Jag och en kompis delade rum i Rågsved, nytt fint och lugnt.
  Det har med andra ord skett en utveckling av samhället men det är bara politiker födda på 70 talet och senare som påstår att den har varit framgångsrik.

  Gilla

 • Undrande

  ”Ger man sig i leken, får man leken tåla”

  Gillad av 1 person

 • Rigmor

  Bor själv i Birkastan i Stockholm. I Birkastan så är av någon konstig anledning 99.7% vita européer. Det är tätbebyggt men ändå förekommer det sällan brott och gör det det så är det grannens snorunge som bryter sig in i källarförråden för att bättra på finanserna. Han får ta det han kan och sälja på tradera, jag ids inte.

  Jag tänker ibland om hela Sverige såg ut som Birka. Fina restauranger, inget klotter, svensk brevbärare och svensk reklamutdelare. Inget tjafs med lapplisorna även om de kan vara för djävliga just här. De som kan verkar arbeta.

  Av svenskar i arbetsför ålder upp till 64 förvärvsarbetar 71%. Av somalier SOM STANNAT HÄR 20 år är den siffran mindre än 5%. Vem är dum nog att tro att detta kommer löna sig på sikt? Låt Sverige bli som Birkastan, svenskt igen på sikt. Inget mer lullande och lallande.

  Källa, Arbetslöshet och sysselsättning bland invandrare av:
  Göran Sidebäck
  Lars Sundbom
  Stefan Vikenmark

  Gilla

 • Kulan

  Låt fanskapet ta sig till någon kompis som är bra med kniv belasta inte sjukvården o dom anst med sånt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: