Var har du lojaliteten Annie?

Efter Annie Lööfs besked till Sveriges skattebetalare ikväll står det allt mer klart att hon och Centerpartiet valt en tydlig vänstersväng.

Trots de stora problem som Sverige brottas med i kölvattnet efter decennier med en överdimensionerad och misslyckad migrationspolitik, väljer alltså Annie Lööf en väg som många bedömare hävdar leder till en ökad invandring. Redan nu har signalerna nått till tredje världen via mobiltelefoner, tro inget annat.

Lööfs besked har redan dryftats på Petterssons och kommer att diskuterats flitigt i flera veckor. Migrationen kommer att bli den stora frågan i nästa val och de partier som väljer att spä redan kända problem kommer att förlora.

Annie Lööfs besked på Facebook finns att läsa här, men de ord som etsar sig fast är de understrukna i sista stycket.

Memorera de orden. Sverige kommer uppenbart i andra hand när Annie Lööf och Centerpartiet får bestämma. Lägg det på minnet när ni går till valurnorna nästa år och påminn gärna era vänner. Tänk att jag lade min röst på Centern första gången jag fick chansen att rösta. Huh!

9 thoughts on “Var har du lojaliteten Annie?

 1. centerns ide pm barn rätt att se föräldrar har en särskild innebörd i pedofil partit centern . det är ju inte konstigt att man har ett abnormt intresse av barn i detta partiet..
  det intresannta är man i dag har ett flertal indevidet i centern med konstiga sexuella läggningar. och det kommer säkert att bli väre i EU avkådade men yterligare en pedofilring och mal låvar att åtalen kommer snart ..
  om det inte är så så kan man gissa varför ..
  Palme och Geijer båda gillar små tjejer.

 2. Jag håller med Lööf om att vi ska värna barns rätt att återse sina föräldrar. Skillnaden mellan mig och hon är dock geografisk.
  Jag anser att när barnet hittat sin familj ska det återbördas med omedelbar verkan till sin familj i enlighet med FN konvention om barns rättigheter,

  Jag har heller inget emot att Sverige tar emot övriga skyddsbehövande. Vad vi däremot ska göra är att ge dessa grupper samma rättigheter och skyldigheter som vi ger personer som fått arbetstillstånd i Sverige. Med andra ord, de får rätt att betala skatt i Sverige men inget annat. Inga bidrag och de måste teckna försäkringar som täcker eventuell sjukvård med mera under deras vistelse i landet.
  Endast riktiga flyktingar, aka kvotflyktingar, ska få flyktingstatus i Sverige.

 3. ”långsiktig och hållbar migrationspolitik där vi bland annat värnar barns rätt att återse sina föräldrar”
  I min värld betyder detta att eftersom föräldrarna helt plötsligt finns så borde barnet snarast sättas på ett flygplan hem till familjen och sagan slutar lyckligt!
  Men i vår förvirrade värld betyder det istället att barnets föräldrar, syskon och fan vet hur många flera släktingar ska få betald flygbiljett till Sverige.
  Vill gärna få veta av någon ”klok” politiker var jag tänker fel?

 4. Annie har sina medlöpare med sig på Facebook, en samling
  viljelösa Mähän som inte kan tänka själv, hoppas att dessa
  utgör hela C partiet vid valet 2022!

  • Grattis Dadgostar nu har du ytterligare10 % av befolkningen att jobba på .
   Centerpartiet är inget alternativ för en vänstervriden .
   Vad bönder och småföretagare ska ta vägen är lätt att förstå . (SD) är deras enda alternativ .

Kommentera