Regeringen ljuger om invandringen och om högerpolitiken


VALET 2022. Att stoppa mäns våld mot kvinnor både en kriminalpolitisk prioritering och ett av Sveriges jämställdhetspolitiska mål. Mot oss står ett högerkonservativt block som kommer att backa bandet om de får chansen. Det håller inte att ena dagen låta hård mot våldet, för att nästa dag föra en politik som gör kvinnor mer beroende av sina män, skriver Annika Strandhäll, Lena Rådström Baastad och Carina Ohlsson (S) på Expressen Debatt.

Steget Efter

Emmie från den konservativa kanalen Riks går igenom varför högerpolitiken är bäst för kvinnor. Hon berör även hur regeringen vill ge sken av att invandringen fungerar.

-Pettersson säger att det är inte lätt för socialdemokraterna att vara så sugna på makten att de låter sig styras av extremisterna i miljöpartiet.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Regeringen ljuger om invandringen och om högerpolitiken

 • He Adamson

  Ja, så måste det vara, för så djupt har väl inte Stefan fallit ännu så att det kan ha handlat om ”Utvikningssamtal” med stenskvättan !

  Gilla

 • Kungen

  Säg nåt dom INTE ljuger om

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Som vanligt svamlar Strandhäll. Åkesson har helt rätt i att det mesta våld som finns i Sverige är importerat och utfört av utländska män. Mest från Mellanöstern och Afrika. Vänsterfeministerna använder dessa avarter och jämställer dem med oss svenska män.
  Skicka ner alla vänsterfeminister till Mellanöstern eller Afrika som de muslimkramare de är.

  Gillad av 1 person

  • Bettan

   Vi såg ju tyvärr hur det gick för de norska flickorna när de åkte till afrika.

   Gilla

  • yup

   Sättet Åkesson gjorde det på var dock klumpigt och dåligt formulerat. SD:s partikansli måste ha insett att PISA undersökningen och mäns våld mot kvinnor skulle komma upp som ämnen (om de inte fått frågorna på förhand), och borde ha förberett genomtänkta välformulerade svar med referenser då programledarna inte kommer att missa en chans att sätta dit honom.

   Gilla

  • folksam2010

   Inse att Åkesson är Kung han har haft rätt på punkt efter punkt sen han kom in i Riksdagen Nu snart måste väl folket vakna och inse det

   Gilla

 • Rädd

  Det är inget högerkonservativt block, KD är visserligen höger men M och L är det inte. SD vet jag inte riktigt var de står, jag tycker att de låter som S fast inte när det gäller invandringspolitiken där är SD mer tydligt.

  Gilla

 • Anders

  Det är klart som korvspad att regeringen ljuger om invandringen och dess konsekvenser . Varför skulle de annars ljuga om Pisa resultatet , och varför skulle de mygla med anställningar på samhall . Här finns det stooora mörkertal att kolla(lite Göteborgsk humor).
  Och att skicka ut den där kvinnotrion att gjuta olja på vågorna , är att sätta geten som trädgårdsmästare .
  De är ju inte precis ansedda som sanningssägare .

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Min fundering är hur ”två olika identiteter” skriver samma sak? Odalkvinna och kristina von heland torde vara samma person? Det går bra att hymla om ljugande politiker, när man själv beter sig likadant? Var ärlig mot dina medmänniskor innan du kräver ärlighet tillbaka…

  Gilla

 • Odalkvinna

  I AB skriver schori och kommenterar om våldet mot kvinnor. En vit svenska får tala ut. Då tänker jag hur länge fick ni leta innan ni hittade en viting?

  Gilla

 • hllviken

  Bra förslag:

  Gilla

 • hllviken

  Politiken vinglar hit och dit:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: