Expressens hotande och hatande har kanske gett reaktioner, de kan vara påhittade som mycket annat…

MEDIA. Vi ska inte rättfärdiga hot och hat, hot är olagligt och hat oftast olämpligt. Idag påstår Expressen att det är pressfrihetens dag och visar exempel på vad de kallar ”Sanningen har ett pris: Så hotas och hatas Expressens journalister”.

-Pettersson har svårt att hänga med riktigt. Jag känner igen flera av personerna på bilderna ovan och de är definitivt inga journalister som förmedlar korrekt och allsidig nyhetsförmedling. De är mest att betrakta som opinionsbildare, alltså en sorts politiker som framför sina åsikter.

Om hoten ovan inte är påhittade kan man undra varför de fått dessa? De så kallade journalisterna har ett mycket stort eget ansvar som ställt sig på maktens sida och jagar de oliktänkande i samhället.

Enligt Expressen är bloggare i Egypten, Kina, Turkiet och andra diktaturer hjältar. I Sverige är de som inte håller med media och makten paria och jagas med blåslampa.

Exempel på två av Expressens ”skribenter” nedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Expressens hotande och hatande har kanske gett reaktioner, de kan vara påhittade som mycket annat…

 1. Sätt dom på ett plan till Nordkorea med en enkelbiljett det borde vara den bästa lösningen för att bli av med dessa regimtrogna kollaboratörer.

 2. Den s k ”sanningen” som Expressen + övrig mainstream media vill ge sken av att de förmedlar är inte allsidig och trovärdig.

  När allmänheten i protest går ut på gatorna den 1:a maj 2021 och demonstrerar ”För frihet och sanning” d v s den äkta sanningen så sätter regeringen och myndigheterna ffa Polisen in massiva åtgärder för att stoppa och tysta opinionsbildningarna.

  I Swebbtv-videon nedan rapporterar och intervjuar Lennart Matikainen några demonstranter som deltog i eventet ”För frihet och sanning” i Stockholm den 1:a maj 2021. Speltid 20:46

  https://swebbtv.se/videos/watch/2e5a3fa5-cb70-40c0-891b-130cfc01b22d

 3. Flera på bilden är rätt duktiga på att själva hata. Blir lite äckligt att utmåla sig själv som offer då.

  Ingen som har lite tid över att samla in deras eget hat och lista i en bild bredvid? Helt klart potential till årets meme..

 4. Att kalla en kurd för bergsturk är också att ljuga! Ställ inte upp på Erdogans diktaturfasoner.

 5. De här nötterna är INGA journalister.
  Här försöker de nu påvisa att de är offer och orättvist behandlade.
  Känner vi igen sättet att jobba och argumentera ?

 6. ”Sanningen har sitt pris”. Det är väl snarare deras lögner som har sitt pris.

 7. Har läst många svar där de s.k journalisterna menar att de som röstar på SD eller Afs är bruna råttor m.m. Det spelar ingen roll vilken form av argument det startats med, tonen ska sättas av dem själva. De är däremot väldigt snarstuckna själv, det tål inte att folket förstår hur de styr debatten.

  Det här beror på agendatänket, om de vore intresserade av den politik som förs och hur många uppfattar den, så skulle de vara lyhörda.
  Men det påminner starkt om systemmedia i andra socialistiska paradis.
  Folk verkar inte förstå sitt eget bästa!

 8. dom kan ha det hur är det det man sår får man skörda..

  detta även dessa dyngskallar som kallar sig jornalister.

 9. Det var Expressen som hängde ut och hotade Julia Caesar.
  Dom kan gott få lite hot och hat själva på Expressen.

 10. Men, visst är det något konstigt med bilden, inte en svart, brun eller gul människa. Trodde att expressen skulle gå med föredöme och visa upp en färgglad bild. Men precis som med Aftonbladets bild på sin redaktion. Är inte personer med annan färg än vit odugliga inom dagspressen, eller är det så att tidningarna söker kvaliteter som saknas bland icke vita. Vad vet jag, men man undrar

 11. Ja personerna på bilden ovan är väl knappast journalister,i bästa fall utbildade vänster-skribenter från Södertörns propaganda-anstalt !
  Finns det f.ö. några journalister värda namnet,kvar i Abzurdistan ?

Kommentera