Fadi Kassem Mohamad “Laserturken” härjar igen

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Det är drygt tio år sedan vi första gången skrev på bloggen om “Laserturken” som Fadi Kassem Mohamad kallades. För tio år sedan gjorde norsk TV ett reportage om herr Mohamad som jagade “Lasermannen 2” Peter Mangs. Mohamad är en oerhört karismatisk herre från Malmös finare delar som visar ett fantastiskt prov på civilkurage och intelligens.

Då när det begav sig och Fadi Kassem Mohamad var stor stjärna på YouTube uppgav han i norsk TV att han körde runt i Malmö dygnet runt för att hitta den så kallade “nye lasermannen”, som den ännu inte identifierade Peter Mangs då kallades i media.

– Jag ska klippa hans tung, klippa öronen. Jag ska göra kaoz med han. Sen efter det jag ska ge han till polisen utan huvudet du vet, förklarade Kassem Mohamad för den norske nyhetsreportern.

Han lovade också att döda alla som hade samma efternamn som den då okände skytten i Malmö: “Alla på en gång de ska död.” Vidare försäkrade Kassem Mohamad att han hade “fullt på bilen i grejor”.

Den idag 39-årige Laserturken förekommer sedan tidigare under ett mycket stort antal avsnitt i belastningsregistret, mest för olovlig körning. Bara de senaste två åren har han lagförts inte mindre än sex gånger för grov olovlig körning.

Nu har han åkt fast även för värre brott, och döms till fängelse. Vid husrannsakan i Fadi Mohamads bostad den 23 juni 2020 påträffades en pennpistol som togs i beslag. Han hade även två till pistolen passande patroner, varav den ena satt i vapnet, enligt Fria Tider.

Laserturken förklarade sitt innehav av vapnet på följande sett, enligt referatet i domen: “Han var ute och gick med en bekant och såg två killar bråka. Den ena slog den andra med en påse i ryggen, kastade sedan påsen ifrån sig varefter båda killarna sprang från platsen. Fadi Mohamad plockade då upp påsen, som innehöll pennpistolen, och tog med den hem för att hänga på väggen. Han trodde att det var ett antikt föremål och förstod inte att det var ett vapen.”

Den förklaringen köper dock inte Lunds tingsrätt, som dömer Laserturken för grov olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott, vapenbrott samt brott mot vapenlagen. Straffet blir sex månaders fängelse.

-Pettersson konstaterar att Fadi Kassem Mohamad är medborgare i Libanon och jag tvivlar på att gentlemannen gjort någon karriär på arbetsmarknaden eller som skattebetalare så varför dömer inte domstolen honom till utvisning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Fadi Kassem Mohamad “Laserturken” härjar igen

  1. Det generösa Svenska folket hade säkert bjudit honom en enkel resa hem till den plats där han passar bättre .

  2. Är denne raketforskare en av “de döda som flytt för sitt liv” ? Men Steffe, om du trixar lite med turordnings-reglerna i Las, så ska du se att denna guldklimp snart “blir en förtjänst för samhället lite längre fram”.

  3. Kan han inte bli språkrör för Socialdemokraterna….det är ju dessa som är EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

    Sverige behöver akut vård 🤢

Kommentera