Det ändrar sig för Anders Lindberg

MEDIA & YTTRANDEFRIHET. Socialdemokraten och Aftonbladets chefsdesinformatör har drabbats av dem han tidigare försvarat. Så kan det gå, Anders Lindberg reagerar bara när hans egen och hans medlöpares yttrandefrihet hotas.

-Pettersson tror inte att Anders Lindberg bryr sig om yttrandefrihet så länge han får fortsätta sprida sin S-propaganda. Jag har inte sett ett ord från Lindberg till försvar av alla som likt Pettersson blivit avstängda från Facebook, inte ett dugg om dem som stängs av från Youtube, inget försvar av dem som skriver vad de tycker och stäms av Näthatsgranskaren.

Anders tyckte det var kul så länge det drabbar politiska motståndare, men nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Det ändrar sig för Anders Lindberg

 1. Så går det när man håller på och beivrar ”cancel culture”. Till slut blir man uppäten själv.

 2. Ha Ha Ha denna sinnesslöe idiot När andra drabbas så jublar han men när han själv drabbas då gråter han och gnisslar tänder.

 3. ”Mannen” med mittbena och (förmodligen) nylonskjorta!
  Hela han är i alla avseenden ”ur modet”.

 4. Seriöst så är den figuren väldigt pinsam eller så är han jävligt dum i tillägg också. Jag har slut på epitetet på Anders! Han har i vart fall inget konsekvenstänk!!!

 5. Han halvfiguren som utger sig vara demokrat och att ha rätt värdegrund, men då han själv får känna på nutiden visar det sig att han är sig själv närmast.
  Bort föll allt krimskramset och vi får se vem han är, vilket visar att vi har haft rätt hela tiden, han är en äkta SKITSTÖVEL.

 6. SÅ SÅ HÄRLIGT ATT ORMEN 🐍 FÅR KÄNNA PÅ SIN EGNA SOCIALDEMOKRATISKA S.K. DEMOKRATI 👍😁

  Haha….visst är skadeglädjen god, när den drabbar idioter 😂

 7. Anders Lindberg borde drabbas av det mesta, med tanke på hans hållning.
  Mer motsägelsefull person får man leta länge efter.
  Men han är ju socialdemokrat, det säger väl det mesta.

Kommentera