Det ändrar sig för Anders Lindberg


MEDIA & YTTRANDEFRIHET. Socialdemokraten och Aftonbladets chefsdesinformatör har drabbats av dem han tidigare försvarat. Så kan det gå, Anders Lindberg reagerar bara när hans egen och hans medlöpares yttrandefrihet hotas.

-Pettersson tror inte att Anders Lindberg bryr sig om yttrandefrihet så länge han får fortsätta sprida sin S-propaganda. Jag har inte sett ett ord från Lindberg till försvar av alla som likt Pettersson blivit avstängda från Facebook, inte ett dugg om dem som stängs av från Youtube, inget försvar av dem som skriver vad de tycker och stäms av Näthatsgranskaren.

Anders tyckte det var kul så länge det drabbar politiska motståndare, men nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Det ändrar sig för Anders Lindberg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: