Bombdåd i Göteborg utreds som mordförsök


VÅLDSVÅGEN. Polisen larmades i natt till stadsdelen Haga i Göteborg. Vid 03-tiden detonerade något i trapphuset i ett flerfamiljshus. – Det är en explosion inne i ett trapphus. Det är lite mer skador mot en lägenhet. Så det var en person som drabbades lite mer, men det var många som bodde där och hörde, säger Ann-Christine Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till GP.

Ingen person ska ha kommit till skada. Trapphuset har spärrats av för en teknisk undersökning. Ärendet utreds som mordförsök, uppger polisen på söndagsmorgonen.

Polisen

-Pettersson säger att adressen för bombdådet kan eventuellt ha en koppling till Haga-kliniken som vi skrivit om på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Bombdåd i Göteborg utreds som mordförsök

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: