S har blivit arbetarfientligt

INRIKES. Socialdemokraterna värnar inte längre om arbetarna och partiet har ”steg för steg” lämnat sina rötter på senare år. Det skriver SD:s partiledare Jimmie Åkesson och SD-ledamoten Magnus Persson i en debattartikel i Expressen på första maj.

Ett exempel på det är hur högavlönade fått skattelättnader samtidigt som stora pengar läggs på en ”i grunden totalt misslyckad invandringspolitik”, skriver Åkesson och Persson.

SD skriver att S har lämnat ”walk-over” i frågan om att skydda den svenska modellen mot en EU-gemensam modell för arbetsmarknaden i unionen. ”Socialdemokraternas passivitet i frågan har lett till ett läge som LO-företrädare liknar vid en ’katastrof’.”

Sedan Sverigedemokraternas inträde i riksdagen har vi aktivt förvaltat rollen som dagens och framtidens arbetarparti, vilket även tydligt återspeglas i våra politiska prioriteringar.

För oss kommer svenska arbetare och svensk välfärd först. Den hållningen har vi som parti alltid haft och kommer alltid att ha. Och till skillnad från dagens elitistiska socialdemokrater kommer Sverigedemokraterna fortsätta vara ett gräsrotsparti som svenska löntagare kan lita på.

Av Jimmie Åkesson (SD), Partiledare

Magnus Persson (SD), Ledamot i arbetsmarknadsutskottet och byggnadsarbetare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “S har blivit arbetarfientligt

 1. Den största lögnen som sossarna någonsin slagit i folket är att de är ett arbetarparti.
  Socialistiska partier är per definition aldrig för någon grupp överhuvudtaget. De använder bara denna grupp för att nå makten, vilken grupp det är är skitsamma för det viktiga är att nå makten med denna grupp som bas, det är det som identitetspolitiken går ut på.

  Tittar vi på faktiskt politik så har sossarna inte gjort ett skit för arbetarna.
  Det är bara det att arbetarna var mer lättpåverkade och lättlurade än andra grupper i Sverige, vilket gjorde att de köpte sossarnas argument. Arbetarna i Sverige är precis som de svarta i USA lättlurade och naiva så de går lätt på den demagogi som socialisterna spyr ur sig.

 2. Det var mycket länge sedan S var ett arbetarparti. S har helt och hållet varit kapitalets lakejer. Fackliga avtal som förhindrar att arbetare tar egna initiativ. Strejkrätten är bara facket förbehållet. Löneavtal och inom många yrken som anpassats till arbetsgivaravgifter och andra kostnader för att ha anställda. Det är väl nu på senare tid som stora grupper kan och har möjligheten att få bra lön genom utländska ägare och en expansiv it marknad. Det har aldrig funnits något intresse att arbetarna skall gynnas det har alltid handlat om koncenus mellan arbetsgivare och fackförening.

 3. Sossarna är vår tids samhällsparasiter som suger ut arbetarklassen.

 4. Största bekymret för arbetarrörelsen är tydligen bilmärkenas logotyper enligt Aftonbladets ledarkrönikörer.

  Visar avgrundsdjupet mellan den elitiska socialdemokratin och jobbaren nere på golvet.

 5. Jaha,, och de rika har övergivit M
  De kristna har övergivit kristendomen.
  De på landet har övergivit C
  Och miljöpartister struntar i miljön.
  Och liberalerna vill inte längre vara fria.

  • Inte rätt, pedofilerna har inte övergivit C .

   Dom på landet övergav C när dom förstod att dom inte var
   landsbygdens parti längre, idag är det Stureplans centern!
   och dem har vanligt folk ingen nytta av!

 6. Håller med. Det Sossarna verkar bry sig om är att behålla makten med tillhörande hög lön. Därav import av röstare som får generösa bidrag. Köpa röster har oseriösa makthavare gjort i alla tider, precis som Sossarna.

 7. Efter 15 månaders pandemi kommer FHM och regeringen på att upplysningar om vaccinet behövs på flera språk.
  Det är väl ett bevis på att regering och Myndigheter inte har en aning om vad deras misskötta invandrings och integrationspolitik ställt till i Sverige .

 8. Numera drar de till sig personer som på fullt allvar tror på “Vi behöver jobb, inga fler skattesänkningar”. Om skattehöjningar medförde arbetstillfällen skulle Sverige inte ha en endaste arbetslös.

  Om “Nisse i Hökarängen” får mer i plånboken kommer han troligen att handla mera. Lokala Konsum eller ICA säljer mer och behöver anställa fler som i sin tur handlar mer, osv., osv.. Man behöver inte ha en examen i nationalekonomi för att förstå det. Det räcker med en gnutta förnuft.

  • Jo visst är det så Argus, men bara om de som handlar förtjänar pengarna själva.
   Men Sozzaran tror att effekten blir den samma med bidrag.

 9. S är ett enda stort hycklarparti. Det var länge sen de var nåt arbetarparti. Idag är ju stora hycklardagen när deras floskler flödar.

  • Håller med till mer än 100%…de är falska, knäböjande, hycklande råttor.

   Det uppmanas på denna dag att hänga nått rött på balkongen, för att visa tillhörighet för de röda partierna 🤮
   Jag har hängt ut en vit soppåse, för att visa att det är ena hycklande skitpartier, och skiter i den vita svenska arbetaren.
   Så vit soppåse på balkongen, mot hyckleriet av landsförrädarna.

   1a maj….du var säkert bra för längesedan….NU BARA FALSKT HYCKLERI OCH FÖRNEDRING.

   ”Bara en idiot, låter sig ledas av en annan socialdemok…idiot”

   • Vårt bostadsbolag har bytt ut sin vanliga flagga mot en svensk flagga. Det tycker jag är bra för vår kommun leds av…. SD såklart😊

Kommentera