Somaliska föräldrar könsstympade sina tre söner


BROTTSLIGHET. Ett somaliskt föräldrapar boende i Härnösand åtalas för att ha könsstympat tre av sina barn, rapporterar P4 Västernorrland. Enligt åtalet i Ångermanlands tingsrätt, B 2394-20, blev barnen könsstympade i familjens hem.

Föräldrarna ska ha medverkat till att omskärelsen på barnen kunnat genomföras. De åtalas bland annat för grov misshandel.

– Ett av de utsatta barnen har berättat vad han och bröderna blivit utsatta för, säger kammaråklagare Jens Göransson till P4 Västernorrland.

-Pettersson undrar vad familjen gör i Sverige, somaliska medborgare, tolkbehov på somaliska, misshandlar barnen, könsstympar barnen, de är kulturella belastningar som passar bättre i Somalia…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Somaliska föräldrar könsstympade sina tre söner

 • Moberg

  En grupp som står högt på listan av återvändare.

  Gilla

 • Bigman

  Sveriges Radio kör den gamla propaganda stilen.
  Ingen etnicitet, men en bild på ett vitt barn.

  Gilla

 • Rädd

  Den kulturella belastningen passar ingenstans.

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Stackars barn. Att tvingas leva i ett land där de får D-vitaminbrist, att kraven på dem är större i skolan än de klarar av, att deras liv blivit förstörda av sina egna föräldrar. Vem älskar dem? Vem kan de lita på i vuxenvärlden? Stackars barn…
  Det bästa för dem vore att hamna på ett unicef-barnhem i somalia(jag vet inte om det finns just där). Då hade de fått leka och umgås med andra barn av sitt egna ursprung, lärt sig läsa och skriva på sitt eget språk. Fått tillräckligt med sol som de behöver och vuxna som lyssnat till deras behov.
  Men troligen hamnar barnen i olika familjehem i sverige, tvingas plugga över deras egna förmåga och alltid få frysa och ha D-vitaminbrist. Stackars barn….

  Gilla

 • compulsoryunion

  Är det Karma när familjer lever 30 år gratis i Rinkeby, utan att hjälpa till, tror säkert de är smarta parasitera på Sverige, men barnen blir bortskämda knarklangare och mördade av niggaz utnämnda till artister av P3. Karma…

  Gilla

 • Peter de Mander

  Då kan jag med denna betraktelse bara bli förundrad över att en SD politiker blir polisanmäld för hets mot folkgrupp när han hävdar forskningsresultat av IQ nivåer på olika folk…

  https://web.archive.org/web/20110111033356/http://www.rlynn.co.uk/pages/article_intelligence/t4.asp

  Stöd Bertil Malmberg

  Gilla

 • Hajo

  Somalier i Härnösand ?

  Gillar de vädret ?

  Gilla

 • Pålsjö

  Ständigt olika ruskiga nyheter som handlar om just somalier.

  År 2013 utgavs boken ”Somalier i Sverige: Mellan förtvivlan och hopp”.
  I den finner man bl. a. följande text: ”De första flyktingvågorna från Somalia kom till Sverige i början av 90-talet. Samtidigt har antalet somalier i Sverige fördubblats de senaste fem, sex åren. Idag finns cirka 50 000 personer i Sverige med rötter i Somalia. Tusentals somalier väntar på att återförenas med familjemedlemmar i Sverige. Möjligheten till familjeåterförening för somalier öppnades efter en dom i Migrationsöverdomstolen i januari 2012. Domen innebär att barnfamiljer kan återförenas i Sverige även om de saknar möjlighet att styrka sin identitet med godkända id-handlingar.”

  År 2019, sex år efter det att boken utgavs, har antalet somalier i Sverige ökat till 111 014 personer, – antingen själva födda i Somalia eller med minst en förälder som är det (enl. SCB).

  Vidare ur boken: ”De lever till stor del som outsiders. Ingen annan invandrargrupp kan uppvisa så låga nivåer på sysselsättning, företagande eller inkomst. Somaliska föräldrar har lågt förtroende för det svenska utbildningssystemet” och ”De värderar inte det svenska språket eftersom det inte är ett internationellt språk. Utbildningar inom samhälle och beteendevetenskap förlöjligas,samtidigt som stödet hemifrån är bristfälligt. Unga somalier i Sverige låter i stor utsträckning bli att studera vidare. En del hoppar av redan i gymnasiet.”

  Gilla

 • Stenbock

  Skicka hem de gamla infödingarna till Somalien,och låt barnen bli kvar !!
  Bättre och billigare,än att låta dem utföra ”samhällstjänst” i Abzurdiern.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: