Supermåne över torpet och världen


GOTT & BLANDAT. Under natten mot idag vandrade en så kallad supermåne över himlavalvet. En supermåne upplevs som större och klarare eftersom den är närmare jorden än vanligt i sin omloppsbana, och nattens måne tedde sig 6 procent större än vanligt, skriver Forbes.

-Pettersson tycker det är trevligt att följa naturens skiftningar hade hade månen lysande rakt in i sängen, och konstaterade att de gamla fönstren på torpet i Södermanlands skog behöver tvättas, men det får vänta tills något annat tillfälle.

Jag plockade i varje fall fram mobilen och tog en bild från sängen och en från trappen, utan stativ blir det inte riktigt skarpt men skarpa bilder på månen har ni sett förr. Ute på trappen klockan 02:30 skrämde jag bort en grävling som bökade bland den oäkta hustruns odlingar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Supermåne över torpet och världen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: