Mordlystna muslimer mördar tre i södra Thailand


Thailands ”islamistiska uppror” i dess sydligaste region krävde flera nya offer när tre familjemedlemmar sköts och brändes till döds i sitt fordon i Pattani, en provins med muslimsk majoritet.

Fyra angripare som kör motorcyklar öppnade eld tidigt den 24 april mot en pickup som kördes av en 58-årig man. I fordonet fanns också mannens dotter och hennes son. Alla tre av dem dog av kulor och den därpå följande elden som brände ur bilen.

Polisen beskriver händelsen som en terroristattack under vilken två tungt beväpnade män som körde på två motorcyklar sköt föraren, varefter hans pickup stannade i ett dike vid sidan av vägen. De två beväpnade muhammedanerna steg av motorcycklarna och fortsatte att skjuta på bilen innan de slängde in bensin i den och tände på.

LÄNK


5 responses to “Mordlystna muslimer mördar tre i södra Thailand

 • Cirkus Sverige.

  Det är i södra Thailand som flesta (värsta) muslimer håller till.

  De säger sig vilja rymma ifrån krig och elände, fast de är skyldiga till att starta denna djävulskap och terror i världen.

  💐 till de som blir utsatta för dessa skräp.

  Gilla

 • Niklas R

  Alla muhammedaner ska skickas tillbaka till den arabiska halvön. Därefter ska den spärras av fysisk och naturen ska få ha sin gång. Om de är allahs utvalda folk kommer hen att rädda dem. Om inte, blir världen kvitt ett oros moment som skapat konflikt i 1300 år.

  Gilla

 • Per Molin

  Det finns bara ett sätt att få slut på muhamedanernas terror, svara med ännu värre terror, utradera hela klanen om de kan bindas till ett terrordåd.

  Gilla

 • grebom5

  Kan vi inte förbjuda religion, eller åtminstone stoppa deras fortsatta utövning tills de med handfasta bevis gör helt utan tvivel att det finns gudar.

  Den gud som judar, kristna och muslimer finns vore väl enklast att bevisa, däremot att dennes direktiv till de tre troslärorna ej är lika tyder på att det är en trehuvdad tingest.

  Hinduerna har utöver Brahma, Vishnu och Shiva.ett otal gudar snart sagt en i varje by, där finns att bita i för deras förkunnare.

  Lomastammen i västafrika tillber träd och stubbar det är nog den enda realistiska religionen, den skulle vi kunna anamma som vår nya tillsammans med Asa tron.

  Om inte det går hem i stugorna så rekommenderar jag Buddhismen för där finns ingen gud utan den fete mannen Buddha vilken var född en rikemansson som Siddharta Gautama.
  Hans sätt att leva skulle nedbringa kostnaderna väsentligt inom våra förvaltningar och Riksdag såväl som Regering.

  Gilla

  • Niklas R

   Du kan uppenbarligen inget om teologi eftersom du slänger ihop Gud med den falske profetens ”Allah”. Den ena är väldigt lätt att motbevisa, den andre, inte riktigt samma sak.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: