Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…


BROTTSLIGHET & INVANDRING. I veckan som gått har det pratats mäns våld mot kvinnor utan det specificeras vilka män som står för det mesta våldet motkvinnor och män. Det löpande våldet, morden, mordförsöken med skjutvapen och knivar, bombdåden, rånen, misshandelsfallen och våldtäkterna är det dock tyst om trots att de pågår vecka efter vecka, år efter år.

Steget Efter

Pettersson tjänar inte 180.000 kronor i månaden som Stefan Löfven eller 126.000 som Annie Lööf, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom har vi redan börjat på nästa veckas statistik med ett mord, bomber, våldtäkter, bränder osv.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Wallgers vecka i socialdemokraternas Sverige…

 • centurion

  ”Vi har aldrig kritiserat islam och kommer heller aldrig att kritisera islam”, lovade våran ärke-landsförrädare. Vilket torde innebära att hedersmannen Lennart Wallger har en del att stå i framöver.

  Gilla

 • ruben

  Jag tror också att invandringen påverkar allt i välfärden. Det finns därför bara en fråga ganska uppenbart. Regeringen talar om hur de vill säkra upp välfärden för barn, sjuka och gamla och höjer därför skatter och avgifter med enda resultatet att bristerna växer varje dag därför att pengarna verkar delas ut till stort inflöde av bidragsturister. Jag vill uppmana regeringen att börja i det lilla och den närmsta omgivning. Se till att återställa allt stulet i regeringskansliet och utvidga sedan jobbet med att återställa Sverige meter för meter utan att belasta skattebetalarna. En nyttig terapi att laga det man haft sönder och kanske t.o.m. fälla en tår över det onödiga lidande man varit orsak till.

  Gilla

 • Rädd

  Ja så är det, men även våra svenska problem tål att diskuteras. Att utlänningarna beteer sig illa, ursäktar inte att vi beteer oss illa.

  Gilla

 • grebom5

  Om vi helt vanliga skattebetalare med löner eller pensioner som är en tredjedel av vad våra riksdagsmäns arvoden tycker den här statistiken är helt oacceptabel.
  Tycker dessa arvoderade knapptryckare att det är godtagbart så undrar jag varför de inte alla begär entlediganden, eller har de ingen skam eller samvete kvar i sina utarbetade kroppar?

  Gilla

 • hllviken

  Tydligt

  Gilla

 • hllviken

  ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️ ☘️

  Underbart anförande i Riksdagen:

  Gilla

  • per22

   Att prata älvdalsk dialekt går inte, men att bryta på arabiska språket, det är tydligen helt OK.
   Det finns tydligen ett fåtal centerpartister, som man fortfarande kan respektera.

   Gilla

   • hllviken

    Precis min tanke!

    Den vältalige Peter Helander gjorde en behövlig insats när han visade på bristen på respekt för vår svenska kultur.

    Hans sätt att framföra sitt budskap visar den goda sidan av svenskhet.

    Gilla

 • Dängrot

  Den här sammanställningen bör väl vara obligatorisk i både Aftonbladet och Expressen tycker man, om de nu är intresserade av att rapportera vad som händer i Sverige.

  Gilla

 • Olof.p

  Vilken paradox att säga att twttersidan innehåller känsligt material! Det är detta känsliga material vi medborgare tvingas leva med dagligen och vi kan inte välja bort det, som man kan göra med twittersidan.

  Gilla

 • Kent

  Att det blir en stor uppståndelse nu om fem mord beror på att vänsterextremister har satt igång media och hela vänsterkanten för det passar deras narrativ.
  Det är bara att lyssna på regimmedia så förstår man att det är organiserat. Det var bara för Märta Stendum att kasta in tändstickan så var bensin redan hällt på brasan.

  Gilla

 • per22

  Allt detta sker dagligen medan den svenska regeringen ljuger och mörkar värre än Bagdad Bob gjorde.

  Gillad av 1 person

 • Cirkus Sverige.

  Socialdemokraterna är mot Sverige och svenskarna…

  Förstår du detta, så förklarar det allt som Socialdemokraterna gör.

  Vakna upp och se verkligheten för vad den är, låt dig inte styras av en person/parti, som bidrar för att DU och DIN FAMILJ SKA LIDA. 😥

  Gillad av 2 personer

 • Nils Dacke

  Att hitta någon död och mördad person utomhus i Sverige idag är lika vanligt som att upptäcka en sädesärla på våren.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: