I gängets Sverige är våld, kriminalitet och död vardagsmat, och alla utan undantag är invandrare

INSÄNDARE till Morgan Johansson, S, s k ansvarig minister samt till Märta Stenevi, Mp

I programtablån för TV 3 från gårdagen vad det gäller programmet ” På gränsen med Peter Jidhe” så stod det så här , ”Gängen , våldet och morden. I gängets Sverige är våld, kriminalitet och död vardagsmat. Hur kunde det bli så här och vad kan vi göra för att det ska bli bättre”?

TV3/Viasat På gränsen med Peter Jihde Foto: Viasat

Jag undrar om du såg programmet , Morgan Johansson? Jag gjorde det. Och det som var intressant, men inte oväntat Morgan , var att programmet innehöll reportage från Stockholm , Uppsala och Malmö där man visade tillslag av polisen och där man intervjuade ett antal gängkriminella som fick komma till tals och samtliga dessa var invandrarkillar. Dom som i programmet var svenskar var Peter Jidhe och dom poliser som på något sätt medverkade i programmet.

Resten var alltså invandrarkillar. Samtliga utan undantag! Säger inte detta något till dig, Morgan? Säger inte detta med all önskvärd tydlighet att den s k gängkriminaliteten inte är något annat än ren och skär invandrarkriminalitet och bör också kallas för det.

Det är du Morgan och ditt parti som i huvudsak importerat dessa invandrardrägg tillsammans med sina familjer. Och vad gör du nu? Jo, du håller på att importera fler av dessa primitiva vildar och som en papegoja med låg intelligens så håller du fast vid benämningen gängkriminalitet. Inte ens så mycket civilkurage har du att du kan kalla det för dess rätta namn.

Hur kunde det bli så här står det i programtablån? Jo, det blev så här för att dom importerade dräggen kommer från dom lägst stående våldskulturerna som finns på denna planet där man löser alla problem med att man i princip på något sätt tar livet av den som man inte kommer överens med.

Företrädesvis så skjuter man, spränger eller hugger ihjäl vederbörande.

I programmet så intervjuades en kille och han förklarade att orsaken till att han tidigare var medlem i ett kriminellt gäng var bristen på pengar för hans föräldrar var arbetslösa och levde på bidrag. Det hade varit intressant att få höra hur länge hans föräldrar var arbetslösa och försörjningen bestod av olika bidrag.

Troligtvis så rör det sig om flera år och lika troligt är att föräldrarna aldrig har och inte heller kommer att stå för sin egen försörjning i Sverige.

Inte ens så mycket har föräldrarna i detta fallet bemödat sig som att uppfostra sin son till att bli en laglydig och skötsam medborgare i det land som tagit emot dom trots att dom troligtvis inte ens behövde syssla med något så trivialt som att behöva arbeta. Lediga hela dagarna alltså medans svensken som försörjer dom jobbar fem dagar i veckan åtta timmar om dagen.

Jag kom till detta en gång helt normala land som fyraåring tillsamman med mina föräldrar från Ungern 1956. Varken jag eller andra barn till invandrare som kom hit då har sysslat med allehanda grova kriminella verksamheter som innehåller skjutningar, sprängningar och mord trots att våra föräldrar jobbade heltid och inte gick hemma i åratal på bidrag. Inte heller höll vi på med förnedringsrån av svenska ungdomar och inte heller urinerade vi i munnen på någon svensk som tydligen vissa av dina importerade vildar roar sig med efter utfört rån.

Varför gjorde vi inte det? Jo, för vi kom civiliserade kulturer som kunde jämföras med de dåvarande svenska som nu tyvärr håller på att försvinna tack vare din och ditt partis import av vildar komna från allt annat än civiliserade kulturer.

I programmet som berörde Malmö så fick en kille komma tilltals och denna import hade rånarluva på sig och under tröjan så hade han en skottsäker väst.

Detta inslag kom från stadsdelen Hermodsdal som är ännu ett s k utsatt område och som ligger några hundratals meter från det villaområde där jag bor.

För ca 3 – 4 år sedan hade jag den stora turen att få höra en skottsalva från ett maskingevär när invandrarkriminella varelser sköt ihjäl en för dom misshaglig person just i bostadsområdet Hermodsdal. Sist jag hörde detta ljud var när jag 1972 gjorde lumpen men numera i det Nya Sverige kan man få höra samma ljud i ett vanligt villaområde så jag vill passa på att tacka dig för denna mångkulturella upplevelse.

I programtablån frågas det också vad vi kan göra för att det skall bli bättre? Mitt svar är och det har jag även tidigare skrivit till dig och naturligtvis så har jag inte fått något svar från dig vilket jag naturligtvis inte kommer att få nu heller.

Lösningen för att det skall bli bättre är naturligtvis att skicka hem dräggen tillsammans med sina familjer dit därifrån dom en gång kommit. Samt att inte importera flera vildar.

Där kan dom ägna sig åt att utöva sina kulturer innehållandes alla perversiteter som numera tyvärr är vardagsmat i det Nya Sverige som du skapat tillsammans med ditt parti.

Naturligtvis så kommer detta inte att ske för du tillsammans med dom flesta politiker i Sverige inte är något annat än ynkliga figurer som bara ser till sitt eget bästa och för detta är ni även villiga att offra ert eget folk på mångkulturens altare.

Detta mail är även skickat till Märta Stenevi som numera som s k språkrör för Mp nästan dagligen uttalar sig om händelser i Nya Sverige men som naturligtvis aldrig nämner orsakerna till dessa. Du och hon utgör verkligen ett sällsynt vedervärdigt par i svensk politik.

Har ni inte sett programmet så gör det och njut av det ni skapat och gjort av ert land!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “I gängets Sverige är våld, kriminalitet och död vardagsmat, och alla utan undantag är invandrare

 1. Tack Sandor för det välformulerade texten om vad som pågår i landet
  Och än mer tack för att dina föräldrar, du och många fler som kom innan millennieskiftet och var beredda att acklimatisera sig och jobba för landets utveckling.

 2. Alla utlänningar tycker att just deras land är så bra, så normalt. ärligt, osv.
  Men de vill inte bo där, de vill sitta här och skriva klagovisor om hur dåligt vårt land är.
  Trots att svenskarna har bekostat deras utbildning osv.
  Svenskarna har tagit emot folk alla världens länder, men får bara ”skit” tillbaks.
  Det vore kul att åtminstone nån gång få höra, tack svenskar för att ni hjälpte mig och min familj. Vi svenskar har ingen skyldighet att hjälpa varken ungrare eller chilenare, vi har gjort det ändå. Utlänningar demonstrerar på våra gator mot oss trots att det är vi som sett till att de kan försörja sig. Vi har inte behövt dom, dom har behövt oss.
  Otack är världens lön.

 3. Skall stoppas? Den kan inte stoppas när kriminaliteten nått en sån stor spridning som nu blir den nästan ostoppbar. Titta på USA, höga straff många poliser, men det hjälper inte. Den höga kriminaliteten är här för att stanna och som jag ser det så kommer den att bli både större och grymmare.

  • Om straffen skulle vara lika låga som i Sverige i USA, så hade detta land redan imploderat av brott och kriminella.

   • Roger
    Vi har helt olika förutsättningar, men det är klart alla deras automatvapen komplicerar situationen.

 4. ”Hur kunde det bli så här”? Ja var där ingen som varnade för det, och blev idiotförklarade av tyckareliten?? framförallt av b och c skådespelare men även av vår lata och bekväma journalister som tror sig veta bäst i alla läge.. Det är illa nog med alla våldsdåd, men det dåliga rykte som dessa gaphalsar givit Sverige är oreparerbart för evinnerliga tider !

 5. Tack Sandor för att du skriver till politikerna och stör dem. De vill ju inte att vi folket ska se det det som händer i vårt land. Jag önskar att vi alla skrev till dem och gör det riktigt otrevligt för dem. Varje gång det händer något ska vi maila dem. Jag ska börja nu.

  • Var är lamotte, han har nog gett upp. Vad kan en ensam man göra åt tingens ordning.
   Att åka ut och konfrontera bråkstakar på torgen ger nog inget annat än missmod och depression. Även hans konflikt med djurplågaren tar nog på krafterna och orsakar förmodligen en känsla av maktlöshet ochapati.

 6. Ni minns väl när försvarsminister Peter Hultqvist (S) i slutet på januari 2021 riktade ett utfall mot Sverigedemokraterna som han jämförde med grisar och kallade (SD) för högerextremister som Moderaterna och Kristdemokraterna inte kommer att förmå att tämja. Länk nedan:

  https://petterssonsblogg.se/2021/01/27/forsvarsministern-hogerextremismen-gar-inte-att-tamja/

  Om vi tittar på grupperingen som styr Sverige idag, d v s (S & MP-regeringen) + stödpartierna (C & L) så kan vi konstatera att dagens styrande visat sig komplett oförmögna att tämja de här elementen …

  ”I gängets Sverige är våld, kriminalitet och död vardagsmat, och alla utan undantag är invandrare”

  Dessutom är dagens makthavare i (S & MP) + (C & L) komplett oförmögna att tämja grupperingarna som följer islamistisk sharia-ideologi och med den som stöd begår fruktansvärda dödliga övergrepp mot kvinnor och barn m fl

 7. Peter Jihde.
  Du undrar ”Varför blev det så här?”
  Svaret är enkelt. Jo, därför att du och dina journalistkollegor gjorde allt för att smutskasta Jimmie och hans parti, som tidigt varnade för denna utveckling.
  Därför är också du medskyldig till att Sverige håller på att haverera.

 8. Sandor:
  Beundrar att du orkar titta på skiten,som strålas ut i Abzurdistans TV-kanaler !
  Själv tittade jag på ett musikprogram från 3-Sat,i en omgivning av vackra naturbilder från Schweiz.

 9. Och den patetiska Annie Lööf säger att hon vill regera ihop
  med S och M? Och vad tror hon att Svenska folket tycker
  om denna konstellation? Tror inte det är många Svenskar
  som vill ha Annie i en regering överhuvud taget, falska individer
  ska inte sitta i en regering, frågan är om hon ens skulle sitta i
  riksdagen när hon inte begriper att ens ta avstånd för figurer
  som skändar barn!

 10. Återigen en epistel från Sandor som ingen av de styrande läser eftersom de inte bryr sig om vad svenskar tycker.
  Om de mot förmodan skulle få detta rakt upp i ansiktet så skulle de per instinkt förneka och om de i ett pressat läge skulle medge det nuvarande tillståndet, blev svaret det intelligenta ”vi hade ingen aaaaning.”

  • Jaha, jag tycker att regeringen skall lyssna på svenskar.
   Och utlänningar kan prata med sitt hemlands regering.
   Ska vårt land bli så att regeringen lyssnar på utlänningar men ”skiter” i oss svenskar. En och annan utlänning stör inte mig, men att höra dem klaga på oss, är en annan femma. De kan klaga bäst de vill men på sina egna landsmän.

 11. Nu tittar jag inte på svensk TV längre eftersom det är så usla program med total vänstervridning. Fick Jihde något svar på sin fråga i programmet?
  -Hur kunde det bli så här och vad kan vi göra åt det?
  Eller var det bara offerkofta åt de kriminella som vanligt?

 12. Ja S o MP har fullbordat att förstöra mitt Sverige som blivit ett paradis för bedragare o kriminella…….

Kommentera