Annie Lööf (C), Märta Stenevi (MP) och Linda Snecker (V) tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

BROTTSLIGHET & HYCKLERI. Det är drygt tio år sedan Sverigedemokraterna röstades in i Sveriges Riksdag. Under dessa 10,5 år har SD gång på gång lagt förslag om förstärkning av polisen och skärpta straff för män som mördar kvinnor och andra våldsbrottslingar. Damerna i rubriken och deras partier och ibland även de andra partierna i riksdagen har röstat emot.

Inte nog med att de varit emot skärpa straff de har också kämpat för att fylla på med våldsamma män med en medeltida kvinnosyn. Falskheten är äcklig, Lööf, Stenevi, Snecker med flera är medskyldiga till våldet i vårt land.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Annie Lööf (C), Märta Stenevi (MP) och Linda Snecker (V) tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

 1. Tre kvinnor och tre exempel på att varken civil status eller inkomst innebär att deras tankeförmåga hänger med talande eller skrivande.

  Kanske de skulle läsa lite svenska ordspråk “tala är silver, tiga är guld” eller som Ordspråksboken säger “”Att vinna vishet är bättre än guld, vinna insikt mer värt än silver.”
  Det lämpligaste för de tre är ändock “Tomma tunnor skramlar mest.”

 2. Expressens ledare har för första gången, vad jag läst, vågat skriva vilka det är som begår övervägande delen av brotten mot kvinnor. En framsteg om än liten, att sanningen framförs.

  • “En framsteg om än liten”.
   Jag tycker det är ett fantastiskt stort steg, ganska oväntat erkännande.

 3. Gu’ va ni e ilskna , dom har ju sagt att dom ska prata om det .
  Kanske blir det en utredning

 4. Hyckleriet bland dessa damer är enormt, samma damer som
  nu orerar om mäns våld mot kvinnor har hela tiden röstat för
  fria öppna gränser så att ännu flera våldsverkare kan ta sig hit?

  KAN HYCKLERI VISAS TYDLIGARE? Dessa damer är
  medskyldiga till flera kvinnors död och andra vidriga handlingar!

 5. 50% av de som slår ihjäl sin fru/sambo/etc är tidigare ostraffade enligt nyheterna häromdagen. Kommer en man som tycker det är värt 10 år i finkan fortfarande slå ihjäl sin fru om det istället skulle kosta 12 år? Svaret är ja. Om dödsstraff fanns i skalan kanske det skulle påverka, men annars inte. Dessa 50% tidigare ostraffade är antagligen inte återfallsförbrytare så att “håll dem borta från gatan” 2 år extra har nog en mycket marginell effekt på kvinnomorden.

  Jag kan inte se något politiskt tilltag som MP och C tillsammans kan koka ihop som skulle förhindra ett enda kvinnomord, men jag antar att PUT från dag ett är ett förslag båda kan enas om

 6. “Annie Lööf , Märta Stenevi och Linda Snecker tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra”

  Mohamed Omar (Eddie Råbock), skriver om de två sistnämnda i rubriken.
  Skriver att Märta Stenevi är språkrör för ett parti som är för en mycket generös invandring, (nedanstående utdrag hämtat ur en längre text).

  Citat: “En stor del av invandringen de Sverige de senaste decennierna kommer från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern där hustrumisshandel är lagligt, religiöst sanktionerat och socialt accepterat. De kriminella gängen består mestadels av unga män med invandrarbakgrund. Det vet alla. Och den är alltså till stor del ett resultat av massinvandringen. Det är så Miljöpartiets dröm om öppna gränser och ett mångkulturellt samhälle ser ut i verkligheten…jag tror inte att hon – trots sin främlingsvänlighet – umgås med de arabiska och somaliska familjer…Jag – invandringskritikern – har däremot umgåtts med sådana människor. Jag vet vad jag talar om. Jag har varit muslim i många år. Jag har levt i ett invandrartätt ”utanförskapsområde” och hängt i flera andra. Jag har varit hemma hos hos massor av familjer från Afrika och Mellanöstern. Jag har varit i massor av moskéer och lyssnat på hur snacket går. Jag har bott bland muslimer i Afrika. Och jag kan, byggt på mina erfarenheter, med bestämdhet konstatera att den massinvandring och islamiseringen som Stenvis parti står för, kommer att leda till ökat kvinnoförtryck i vårt land. En sak som Stenevi och hennes vänner i regeringen kan göra redan nu…är att införa omedelbar utvisning för utländska män som misshandlar och våldtar…Skicka tillbaka dem efter första brottet. På en gång. Oavsett konsekvenser. Vi vill inte ha dem här. En sådan åtgärd skulle drastiskt minska våldet mot kvinnor.

  Skriver att Linda Snecker önskar välsignad ramadan, den islamiska s.k. kallade ”fastan” som inte är bra för hälsan.

  Citat: “Det är Fatima och Muhammed som kör taxi, jobbar i hemtjänsten eller som undersköterska i sjukvården som plågas av att inte kunna äta och dricka hela dagarna på grund av grupptryck och vidskeplig rädsla för helvetet. Inte bara det att de själva mår dåligt, de utsätter också andra för risker genom att vara tankspridda, trötta och lättirriterade. Jag tänker på barn och ungdomar som bor i utanförskapsområden och har svagt integrerade föräldrar med låg utbildning. De har de redan svårt i skolan och blir förstås inte hjälpta av att livets vänds upp och ner av ramadan. Linda Snecker, och andra vänsterpartister, godkänner med sin hälsning allt detta fysiska och psykiska lidande. Och alla andra problem som ramadan medför.”

  Länkar till fullständig text:
  https://detgodasamhallet.com/2021/04/20/mohamed-omar-nej-marta-stenevi-svenska-pojkar-uppfostras-inte-till-att-sla-kvinnor/#more-43305

  https://detgodasamhallet.com/2021/04/16/mohamed-omar-linda-snecker-onskar-valsignad-ramadan/

 7. Man fattar inte hur dessa kvinnor kan vara så korkade och ändå
  få sitta i Sveriges riksdag.
  Säger en sak och gör exakt tvärtom.
  Sen ska dom ha lön för detta vansinne.
  Hur kan någon rösta på dessa kvinnor med så vansinnigt budskap ?

 8. Hade det varit svenska män så hade de nog inte haft några problem att skärpa straffen. Men nu är det ju i huvudsak deras omhuldade importer som stpr för våld och mord.

 9. Det finns bara ett parti i riksdagen som fortfarande kan uppvisa någon form av trovärdighet. Gissa vilket?

Kommentera