12 thoughts on “Mordlystna Muslimer i Sinai Mördar 62 årig Kopt

 1. Borlänge om 7 år när skol”barnen” i 4 hels….a skolor har fyllt 18 år…

 2. Och tystnaden kommer i vanlig ordning att vara kompakt, han är ju varken uigur eller rohingya.

 3. Vilken fantastisk känsla det måste vara för varje troende muslim att ha sådana kompisar, mördar en man som är kopt bara för att han tror på samma gud.
  Koptens gud är som Allah men i en varmare gestaltning och därför måste han naturligtvis dödas.

  Finns det något vedervärdigare än att döda någon för att han råkar tro på något som ej gillas av sekten.

  • Koranen motsäger Bibeln på många teologiskt fundamentala punkter att du kan inte säga att den falske profetens gud har något med Gud att göra.

   Till och med deras egna bok säger detta. Den erkänner att Bibeln (och Toran) kommer från Gud och dessa böcker bekräftar koranen som också följer Guds vilja (vilket de inte gör och koranen följer inte den). När det kommer på tal så mumlar muhammedanerna om att Bibeln är korrumperad, osv. Vilket skulle bli svårt eftersom då skulle Muhammed sagt att de kristna skulle följa en korrumperad skrift.

   Vilket skapar ett dilemma för muslimerna:
   Antingen är den kristna Bibeln Guds ord, som koranen säger, vilket innebär att koranen är falsk eftersom den motsäger Bibeln.
   Eller så är Bibeln inte Guds ord, vilket innebär att koranen har fel och därmed är falsk.
   Vad de än väljer så kollapsar islam.

 4. Varför hjälper Sverige (som enda land) dessa mördare med bostad, skyddad identitet och frikostiga bidrag när de återvänder hit?

  Jag har också många gånger undrat varför man så sällan ser kristna flyktingar komma hit, tycker det är väldigt liten andel kristna bland flyktingar jämfört med vad som borde vara rimligt med tanke på hur förföljelsen ser ut.

Kommentera