Fotbollsspelare begärd häktad misstänkt för knivmord på ung kvinna i Nacka

VÅLDSVÅGEN. Den 15 april, på torsdagskvällen, hittades en ung kvinna knivmördad i en bostad i Älta, Nacka kommun, sydost om Stockholm. En man född 1998, som ska vara bekant med offret, greps på kvällen och anhölls senare på natten, misstänkt för mord. – Den anhållne nekar till anklagelserna, säger kammaråklagare Ronak Råbe.

Ruben Appelblom

Polisen larmades till radhusområdet i Älta vid 19.30-tiden på torsdagskvällen, om att det fanns en livlös kvinna i en bostad. Först misstänkte polisen grovt våldsbrott, som sedan under natten ändrades till en förundersökning till mord.

Kvinnans anhöriga underrättades under natten. En teknisk undersökning inleddes också i bostaden under natten av polisen – och ska slutföras efter helgen. Under tiden finns väktare på plats utanför bostaden.

På fredagen förhördes den misstänkte och kammaråklagare Ronak Råbe meddelade att flera förhör ska genomföras i helgen. – Jag har måndagen på mig att bedöma om jag ska lägga fram en häktningsframställan. I nuläget finns är den en person som är misstänkt, den anhållne, säger Ronak Råbe.

-Pettersson säger att i dag har åklagaren lämnat in häktningsframställan på sannolika skäl, den starkare graden, till Nacka Tingsrätt Målnr: B 2803-21 på Ruben Appelblom, född 1998, som nog får lägga fotbollskarriären på hyllan ett tag framåt.

Det är märkligt att samma politiker som nu gapar om hårdare straff för mäns våld mot kvinnor är samma politiker som fyller på med tusentals män med en medeltida kvinnosyn utan att ställa krav på dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Fotbollsspelare begärd häktad misstänkt för knivmord på ung kvinna i Nacka

 1. För en tio år sedan sålde jag Seat Ibiza. Gjorde allt rätt på blocket endast mejlsvar. Tog svenskt namn.. dom skulle komma kl 18. Sen började jag förstå första samtalet brorsan körde punktering. Sen kom nästa o nästa 22:30 stod idioterna vid informationstavlan till byn. Åkte möte dom 4 st sådana där på bilden. Kan vi provköra bilen hem till dig. Lät dom göra det sen började prutandet. Och nycklarna hade dom. Så jag bara skrek ta hit nycklarna innan jag sparkar ner dig. Och dra åt helvete nu sparkar jag ut er igenom grinden. Då kom pengarna fram o förlåt brorsan. Har du ägarbytespappren dom skrev under jag postar sa jag surt. Jaja fick jag till svar och dom tog bilen o drog. Haha jag var så jävla arg så dom fick fel vinterdäck. Idioter.

 2. Nu du Morgan,nu måste du tillsätta en utredning om varför det mördas hejvilt nuförtiden.Tidsplanen för utredningen kan väl sträckas ut sisådär 7 till 10 år eller så för då finns det gott om tid för analysering av läget.Avsätt gärna x antal miljarder till det projektet.Vi är ju ett rikt och generöst land har jag hört.Om du vill komma billigare undan så kan jag upplysa dig gratis på 10 minuter vad allt detta elände beror på…..

 3. Ganska tyst i MSM om den minsta gemensamma nämnaren i de senaste morden på kvinnor. Patetiskt.

 4. Verkar inte heller vara mycket till fotbollsspelare: https://www.lagstatistik.se/player?playerId=81623

  ”Blomvattnare”, vanligen mycket säker källa, skriver på Flashback:

  ”Även jag har fått info om att MGM är Rub*n App*lblom (e,e), och att BO är Si*i W*stman (r, e). De ska nyligen ha fått ett barn tillsammans.

  Jag bedömer min källa som mycket trovärdig.”

  Häktningsframställan: https://www.docdroid.net/MHv89gD/nacka-tr-b-2803-21-aktbil-3-haktningsframstallan-pdf

 5. Appelblom vilket dj-vla namn på en importerad nigger !!
  Bobo,eller Chibo vore bra mycket lämpligare,för en sådan ”fotbollstalang” !
  I övrigt väntar jag med intresse på nästa mördare från Alvesta, Detta lär också vara en av berikarna….När namnet ”man” nämnes flera gånger i en PK-artikel,luktar det sjukt….

 6. 70% av kvinnomisshandlarana / kvinnomördarna är kulturberikare som PK vänstern släppt in i vårat land och ändå är ju dessa inte en majoritet ,vilka får skulden av batikhäxorna jo vi hederliga Svenska män.

 7. Visst är det uppfriskande att det för en gångs skull var en tvättäkta svensk som gärningsman. En helt vanlig Ruben, som du och jag.

Kommentera